Nnywellness.com

Hvordan redusere en Plan med T-Mobile


Hvordan redusere en Plan med T-Mobile

Liv kan kaste uventede hendelser på folk. Tap av en jobb, en plutselig reduksjon i inntekt kjøpte på valutamarkedet reaksjoner, eller bare en realisering som utgifter er ute av kontroll og bitumenløsninger er for husholdningen kan bety økonomisk motgang. Kunder med en post betalt abonnement med T-Mobile har endre ringetilbudene, tilbyr ett område for husholdningen å redusere utgifter. Den gode nyheten er at mange kunder kan gjøre dette uten å snakke med en representant for T-Mobile.

Instruksjoner

• Tilgang til kontoen med T-Mobile, ved å logge på kontoen din på T-Mobile-webområdet. Oppgi telefonnummer og passord, når du først tok ut en kontrakt med T-Mobile.

• Klikk på linken for "Administrere" og velger alternativet for "Planer og tjenestene" Klikk alternativet for "Endre Plan."

• Velg alternativet for "Legg til/fjern" og klikk "Endre/Administrer tjenester." Velg planen du vil, lese opplysningene i planen, og klikk på alternativet for "Send endringer." En bekreftelsesside lastes reflekterer endringene og om planen tar effekt ved starten av den neste faktureringssyklusen.

Tips og advarsler

  • T-Mobile angir at ikke alle medlemmer kan gjøre endringer i prisavtaler online. Hvis du mottar en melding ved å endre planen som du ikke har tilgang til å gjøre det, eller hvis du ikke ser menyen til "Endre Plan", må du ringe T-Mobile for å redusere din plan. Du kan ringe 611 fra mobiltelefonen eller ringe 877-453-1304 fra en annen telefon.