Nnywellness.com

Koble MP3-spilleren til min Toyota Sienna


Koble MP3-spilleren til min Toyota Sienna

En ting som de fleste mennesker elsker å gjøre i en bil er lytte til musikk. Nå som MP3-spillere har laget musikken så bærbar, har de gjort det mulig å transportere musikken overalt med deg. Du kan enkelt koble MP3-spilleren til lydanlegget i din Toyota, men metoden du vil bruke avhenger på hvilke stereo alternativer du har. Noen av de nyere varebiler har lyd kontaktene innebygd i stereoanlegget. Men hvis du har en annen modell, så du har fortsatt alternativer som en kassett-adapteren eller en FM-sender.

Instruksjoner

• Se om din Toyota Sienna har en innebygd lyd inngang. Fall bare koble en ende av audio input-kabelen til MP3-spillerens hodetelefonkontakt, og den andre enden til audio inngang.

• Sjekk om du har en kassettspiller i din Toyota. Hvis du gjør, kjøper en kassett-adapteren til enhver butikk. Sette inn kassett slutten i kassett spilleren og slå på stereoanlegget. Koble lyd slutten til MP3-spillerens hodetelefonkontakt og slå deretter på MP3-spilleren.

• Kjøpe en FM-sender hvis du ikke har en av alternativene som er nevnt i trinn 1 eller trinn 2. Slå på FM-senderen, som vil bli drevet av batteri eller koble til van's sigarettenner. Koble lyd ledningen til hodetelefonkontakten på MP3-spilleren. Slå på din MP3-spiller og radioen. Kjører alternativet "Søk" på radioen og lytte for stasjonen MP3-spilleren er kringkasting på. Dette blir ofte en stasjon mellom 88.1 og 92.1, men det kan være en tilgjengelig stasjon avhengig av området du bor.

Tips og advarsler

  • Hvis du må bruke en FM-sender, forhåndsinnstilt radiostasjon som den overfører over slik at du raskt kan finne neste gang du kobler til din MP3-spiller.
  • Holde volumet nede på bilstereoen når du aktiverer din MP3-spiller. Hvis begge er opp for høyt, risikerer du å skade høyttalerne. Du kan justere volumet etter at spilleren er på.