Nnywellness.com

Hvordan fikse en blåst piksel i LCD-TV


Hvordan fikse en blåst piksel i LCD-TV

LCD eller flytende krystallskjerm, er en skjerm som stadig i flatskjerm, HD - TV på grunn av sin evne til å formidle fine detaljer. LCD-skjermer bruker et bakgrunnsbelysningen system for å belyse en væske foran vise bilder. Væsken er holdt i små piksler, som, avhengig av tetthet og mengden av væske i piksler, bestemmer fargene som er Vis på skjermen. Død eller blåst eller beholdt piksler er piksler som ikke lenger svinger og holde én farge. Blåst piksler forblir vanligvis som hvite prikker på skjermen, uansett hva fargen skal være.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere JScreenFix. Det kan finnes i ressurser-delen. Det fungerer for å fikse ødelagte piksler ved raskt å slå hver piksel av og på, med en hastighet på 60 ganger i minuttet. Dette er også et godt program for å fikse skyggebilder på LCDskjermen, mens "nytt" eller "lader" piksler. Dette vil trolig slå din blåst pixel tilbake i orden og ingen flere trinn er nødvendig. Men hvis det ikke fungerer, fortsette med metoden "trykke" i fremgangsmåten.

• Finn din blåst piksel og noter hvor det er på skjermen. Gjøre referansepunkter til piksel hvis må være med papir eller bånd. Du må trykke på dette senere, så det er viktig at du vet nøyaktig hvor det er.

• Slå av LCD-skjermen. Slå TV helt av, og la den avkjøles. Dempe din vaskeklut mens du venter. Få det vått slik at det forblir fleksibel, men ikke la det være sopping våt, da dette kan skade din TV.

• Brett vaskeklut i to slik at når du trykker på den med pennen senere, pekeren ikke trenge gjennom duken og tilfeldigvis gå gjennom, forårsaker riper eller skade på skjermen. Hold vaskeklut over skjermen.

• Plasser tuppen av pennen på vaskeklut det nøyaktige stedet for blåst bildepunktet, og bruke lett trykk på stedet. Når trykket, ikke trykke for hardt, men presse hardt nok til å flytte pikselen og væske bak. Hvis du føler at du kommer til å skade skjermen, så stopp å trykke. Prøv ikke å trykke noe annet sted foruten blåst pikselen som dette kan faktisk føre til mer skade skjermen. Holde trykke bildepunktet.

• Slå på TV-skjermen mens du holder nede på stedet med posisjonspekeren. Etter 10-30 sekunder, en blåst piksel skal oppdateres riktig, og du kan fjerne trykket. Hvis ved en tilfeldighet, du oppdager at bildepunktet som du trykker på på ikke blåst piksel, deretter fjerne trykket umiddelbart, og plasser posisjonspekeren over riktig bildepunktet uten å bruke press. Gjenta trinnene 2 til 6 og fjerne trykket når gjort. Dette bør fastsette din blåst piksel.