Nnywellness.com

Hvordan sender jeg en bil fra Sverige til Quebec?


Hvordan sender jeg en bil fra Sverige til Quebec?

Importerer en bil fra Sverige til Quebec er en prosess som krever planlegging, organisering og informasjon. Det krever møte både eksport og import forskrifter og har alle nødvendige dokumentasjonen for og tilgjengelig på øyeblikket det er ønsket av canadiske Tollvesenet. Hvis du kjøper bilen fra en overseas forhandler som er vant til frakt kjøretøy ut av landet, er deretter frakt ordninger vanligvis ivaretatt av forhandleren. På den annen side, hvis du kjøper bilen fra en privatperson, må håndtere frakt og import selv.

Instruksjoner

• Kontakt din lokale kanadiske skikker og Revenue Agency (CCRA) og Transport Canada for å se om bilen du vil importere oppfyller kravene. Ellers kan bli du pålagt å sende bilen tilbake til Sverige for egen regning eller selv ødelegge det under skikker tilsyn.

• Sjekk med lisensiering myndigheter i Sverige for å sikre at det er ingen endringer som skal gjøres til bilens registreringsdokument å kvalifisere for en av Permanent sertifikateksport. Spør rederiet for å hjelpe deg med denne prosessen.

• Kontakt en internasjonal rederiet som haling Depot, automatisk levering nettverk eller skipet mitt kjøretøy. Be om et tilbud for både rulle på / Roll off (RoRo) eller beholder tjenester. RoRo forsendelsesservice innebærer en ansatt kjørte bilen på og av skipet, mens beholder tjenesten innebærer levering bilen i en beholder og overføre beholderen til skipet. Rimeligste av disse tjenestene er kastet på / rulle ut tjenesten. Spør hvor nærmeste frafalt punktet ligger i Sverige for sine tjenester.

• Analysere informasjonen gitt av transport selskaper. Velge servicen som best dekker dine behov og ditt budsjett.

• Forvent rederiet for å hjelpe deg med import dokumentasjon. Forberede bill of salg som må inneholde leverandørene navn og kjøpers navn og adresse. Du må også gi rederiet en kopi av pass, landet statsborgerskap og dokumentasjon som bekrefter bilen VIN nummer. Rederiet vil ta seg av grundig vask bilen slik at den passerer Quebec landbruket inspeksjon.

• Vær forberedt på å betale import avgifter og skatter basert på verdien av bilen når du plukker opp bilen. Toll og avgifter, avhenger av alderen av din bil, vekt, produsent, og spesielle funksjoner som aircondition. Spør rederiet for en tilnærming av disse kostnadene som de er ofte kjent med denne typen gebyr. Som en kanadisk statsborger kan du ikke importere en bil i Quebec over 15 år.

• Gå til den angitte pick-up forsendelseslokasjon. Pass på at du får skjemaet kjøretøy Import fra Norge megleren. Uten dette skjemaet kan du registrere bilen ved Quebec provinsielle lisensiering bureau. Du må oppfylle utslipp testkrav før du søker en Quebec bilskilt.