Nnywellness.com

Slik tilpasser du en Honda S2000


Slik tilpasser du en Honda S2000

Produsert av japanske bilprodusenten Honda, ble S2000 lansert i 1999 for å feire 50-årsjubileet for Honda. Produksjonen av S2000 opphørte i 2009. Bygget for to passasjerer, er indre rommet begrenset. Det finnes en rekke ettermarkedet alternativene til å tilpasse din Honda S2000. Karosserisett, bakre spoilere, custom setetrekk og matter er bare et utvalg av de mange tilgjengelige.

Instruksjoner

• Din Honda S2000 har malt i en unik farge. Kobolt blå, oransje, lilla og gult er noen muligheter. Ulike utførelser er tilgjengelige hvis du leter etter noe unikt. Litt maling har spesifikasjoner av en gull eller sølv stoff for et mer tilpasset utseende.

• Legge til en fronten under spoiler. En front spoiler ligner en body kit, men molding plasseres bare foran S2000 under fronten av bilen. Det reduserer bakkeklaring foran slik den allerede sporty S2000 et mer sporty utseende.

• Installere nakkestøtten høyttalere. Høyttalere er innebygd i en plast molding som er identisk i form nakkestøtten med S2000. Nakkestøttene må kobles til lydanlegget, og denne oppgaven kan kreve profesjonell installasjon.