Nnywellness.com

Hvordan å kjøre bil manuell SKIFT


Hvordan å kjøre bil manuell SKIFT

Få i førersetet av en bil er spennende, men lære å manøvrere en manuell girkasse kan være utfordrende. Mange drivere er motvillige til å kjøre en manuell bilen utfordringen det presenterer; men vil denne artikkelen guide deg gjennom trinnene med å forstå utstyret mekanisme, hvordan å skille girene og til slutt hvordan å kjøre en manuell girskifte i gang.

Instruksjoner

• Plass nøkkelen i tenningen. For å starte en bil med manuell girkasse, må clutch bli deprimert fullt. Clutchen er siste pedal, til venstre for alle andre pedalene. Selv om det kan virke lettere i begynnelsen for å kjøre med begge føttene, dette er ikke den normale måten og det er ikke trygt. Begynne å få inn i vanen med å bruke bare en fot samtidig for å unngå en ulykke.

• Plasser venstre foten på clutchen og trykke ned fullt. Sette utstyret i nøytral eller midtre utstyret. Slå tenningslåsen. Husk å bare slå på for nok å starte motoren. Hvis nøkkelen for lang, kan det forårsake antennelse problemer senere.

• Når bilen er startet, umiddelbart flytte høyre fot til gasspedalen. Dette vil holde bilen fra bølgende fremover eller bakover. Hvis bilen er startet i noe utstyr annet enn nøytral og clutchen er løftet av for tidlig, vil bilen jerk spontant eller slå av helt. Det er viktig å bare slippe clutchen når gasspedalen eller gasspedalen trykkes.

• Med den venstre foten på clutchen, plass girstangen inn første gear. Sakte løfte på venstre foten fra clutchen mens plassere høyre fot på gasspedalen og skyve pedal ned sakte. Disse to handlingene skal skje på samme tid. Bilen fremover.

• Sørg for å overvåke kjørelengde akselerasjon. Når speedometeret har nådd 20 miles per time, trykke ned med clutch igjen mens du endrer utstyret til andre. De fleste ganger kan du bestemme når giring basert på lyden av motoren. Andre gear brukes også når reiser i sakte tempo, som i trafikkforhold eller krysset skinnene veien spor.

• Når speedometeret nådd tretti miles per time, endre utstyret til tredje. På førti miles per time, skal utstyret endres til fjerde. Femte gear er vanligvis reservert for motorvei reise eller reise med hastigheter mer enn femti miles per time. Når trenger å sikkerhetskopiere, plasserer bilen i "R" eller revers, trykke ned clutch og sakte trykker gasspedal.

• Nå skal du kunne kjøre manuell Skift bil uten problemer. Husk å lese guiden i avsnittet ressurser for ytterligere hjelp.

Tips og advarsler

  • Se for motgående trafikk. Pass på å øve før kjøring på motorveien.
  • Når sitter på en høyde eller tilbøyelig området, er det viktig å sette foten på bremsen. Manuell Skift bil vil rulle uten å bruke gasspedalen.