Nnywellness.com

Verktøy for å fjerne bil frontruter


Verktøy for å fjerne bil frontruter

Fjerning av en frontrute er en spesialisert oppgave som krever spesialverktøy. Finnes både hånd-drevet og makt verktøy for å fjerne en frontrute og enten beholde vær stripping rundt intakt eller fjerne skadet vær stripping erstattes med frontruten.

Kuttet ut Wire

En utsparing wire er bokstavelig talt en flettet metalltråd med to plast håndtak som knytte til hver ende av ledningen. Ledningen er arbeidet utilpass stripping rundt kanten av frontruten. Etter ledningen er sikkert på plass, er det så brukt å løfte frontruten ut av sted på bilen.

Start verktøyet

En start verktøyet består av en plast håndtak og en svært lang metall blad. Verktøyets blad tapers ut gradvis til en skarpe enden som er mindre enn en kvart tomme tykk. Start verktøyet brukes å trenge under frontrutens vær stripping, gir et utgangspunkt for innsetting av en utsparing wire.

Sugekopper

Kraftig sugekopper brukes til å løfte og transportere frontruten som det blir fjernet fra kjøretøyet. Disse sugekopper er spesialdesignet for å ikke miste sugekraft under vekten av en frontruten.

Power fjerning

Makt frontruten removers er en raskere måte å fjerne bilen frontruter. Ved første øyekast, ser en makt frontruten remover veldig lik en makt drill. Slutten av verktøyet har et flatt blad som innsatte utilpass stripping og løfter kanten av frontruten malplassert. Et annet vedlegg til den makt remover er utformet for å skjære gjennom vær stripping som må fjernes.