Nnywellness.com

Skarp Aquos Digital lydutgang fungerer ikke


Aquos er en digital HDTV - besetning fra Sharp Electronics. Mange av den Aquos TV ikke bare gi en fjerde fargespekter (de fleste TVer bare har tre), men kommer 3D klar. Hvis når du bruker TV, digital-audio-utgang ikke fungerer, må du feilsøke maskinvaren for å finne årsaken til problemet.

Instruksjoner

• Se over digital audiokabel forbindelsen fra skarp Aquos TV til surroundlyd mottakeren. Hvis kabelen ikke er skjøvet helt inn begge tilkoblingsporter, mottas ikke lyden av surround-lyd system.

• Koble fra kabelen og rense tilkoblingsporter med noen bilder av komprimert luft. Dette fjerner støv, avfall og andre gunk fast i tilkoblingsporter som kan forstyrre den lyd-signaloverføring.

• Last ned systemet firmware-oppdateringen. Av skarp Aquos mottar vanligvis en firmwareoppdatering en gang et år eller så. Disse oppdateringene korrekt på TV, inkludert feil med digital-lyd ut. Åpne nettleseren og gå til webområdet skarpe. Velg "Støtte", så velge merket og modellen av Aquos du bruker. Velg "Software", deretter nedlastingskoblingen for å laste ned firmware til datamaskinen.

• Koble USB-flashstasjonen til USB-porten, og klikk "Start" og "Datamaskin". Dobbeltklikk ikonet flyttbar enhet. Et vindu vil laste med alle filer som er lagret på harddisken. Klikk og dra ned firmware til det åpne vinduet.

• Lukker det åpne vinduet, høyreklikk flashdisk ikonet og velge "Kaste ut" fra rullegardinmenyen. Koble stasjonen fra datamaskinen, og koble den til USB-porten på baksiden av TVen. Slå på TV og firmware-oppdateringen vil automatisk laste opp på Aquos, korrigere tilkoblingen digital-lyd.