Nnywellness.com

Hvordan bruke en iPhone på Sprint


Hvordan bruke en iPhone på Sprint

IPhone er en av de mest funksjonelle smart telefonene på markedet i dag. Dens nyskapende berøringsskjermen og enestående applications-biblioteket gjør det til et populært valg. Dessverre, for å kjøpe en splitter nye iPhone, må du registrere deg for en to-års kontrakt med AT & T. Dette forhindrer mange potensielle kjøpere, som den billigste månedlige planen summerer nesten $80 per måned. Heldigvis, det er en vei rundt to år engasjement ved hjelp av Sprint MiFi enheten. Er MiFi oppretter en transportabel hotspot som kan brukes av iPhone hvor mobildekning finnes.

Instruksjoner

Hvordan bruke en iPhone på Sprint

• Trykk på strømknappen på MiFi enheten for å slå den på og plasser den nær iPhone. Dette vil sikre at de to enhetene kan "se" hverandre under deres første sammenkoblingen.

• Gå til kategorien med tittelen "Innstillinger" nederst i din iPhone skjermen. På toppen av skjermen vil du se alternativet "Flymodus", som er deaktivert som standard. Slå den ved å trykke på skjermen. Slå på Wi-Fi-grensesnittet ved å trykke knappen Wi-Fi, som ligger rett under alternativet "Flymodus". Koble iPhone til Sprint MiFi ved å velge MiFi som et trådløst tilgangspunkt. Surf på Internett og laste ned programmer akkurat som over mobilnettverk.

• Åpne webleseren på datamaskinen og gå til Skype offisielle hjemmeside. Opprett en Skype-konto og krediterer din konto slik at du kan betale for du kan ringe mens du bruker tjenesten.

• Installere programmet Skype på din iPhone ved å besøke App Store og søker etter "Skype". Logge på programmet bruker Skype brukernavnet som du opprettet tidligere. Ringe til noen via Wi-Fi via Skype programmet.

Tips og advarsler

  • Sprint MiFi har en månedlig data grense 5 GB (Gigabyte) per måned. Kontroller at du ikke overskrider denne grensen, ellers vil du være underlagt overage kostnader.
  • IPhone vil ikke kunne ringe eller motta samtaler når du ikke er koblet til MiFi enheten.