Nnywellness.com

Auto mekanikere verktøy & utstyr


Auto mekanikere verktøy & utstyr

Fordi dagens bil arbeid på så mange forskjellige typer biler dag etter dag, er det viktig er utstyrt med de nyeste verktøy og utstyr som tillater dem å diagnostisere og reparere automotive problemer. Disse moderne verktøy inkluderer air ratchets som skru tunge bolter i motorens sveiv akslingen, samt elektriske øvelser som hjelper med innsetting av metall skruer i motorens foundation.

Benken jeksel

Utformet slik at bilmekaniker å slipe ned en motorblokk til tunge bolter så vel som for å slipe ned metall eksos enheter å luften reduksjon, er benk jeksel et viktig bil mekanisk verktøy. Disse elektriske kverner er laget av industrielle støpejern og består av to grep utstyrt på hver side av vinkelsliperen arbeider hoveddelen. Som mekaniker starter jeksel, midtstilles verktøyets base metal objektet slik at grove materialet ligger under vinkelsliperen kan slipe ned på metall-overflate som mekaniker gjelder mye mer press.

Timing belte justering fastnøkkel

Når en bil timing er av, må det tas før bilens motor brytes fullstendig ned. Et viktig verktøy for å forhindre at dette problemet oppstår er timing belte justering skiftenøkkelen. Dette mekaniker verktøyet gjennomsnitt rundt 7 inches i lengde, er laget av støpejern og inkluderer 2-tommers hull i den ene enden og 2-tommers metall grep på den andre. Bilreparatøren passer dette verktøyet 2-tommers hull området over timing belte metall mutter som skal strammes slik at timingen belte har riktig mengde spenning i den. Dette sikrer at motoren timing ikke slip etter riktig justeringer er gjort.

Air Ratchet fastnøkkel

Bygget for å automatisk mekanikken i vanskelig oppgave å fjerne 2-tommers stål bolter fra en bilmotor foundation og andre vanskelig å nå områder, air ratchet skiftenøkkelen veier like under 1 pund og er over 5 inches i lengde. Denne viktige bilreparatøren verktøyet kan kobles til en luftkompressor via en luft slange. Verktøyet 1-tommers hodet er da utstyrt over en bilmotor bolt når verktøyet er startet opp, gjør for enkel tunge bolt fjerning. Siden luften ratchet skiftenøkkelen har en kompakt design, kan bilen mekanikk plassere skiftenøkkel i mindre områder uten for mye trøbbel, perfekt for å endre automatiske girkasser og olje panner funnet under bilens motor.

Bak tå innstilt

Brukes under hjul justering både store lastebiler og mindre biler, bak tå innstilt har en gjennomsnittlig lengde på ca 2 fot og består av en lang og flat metall jern figur. Med runde hull som inneholder sirkulær hendelen på begge ender, er dette verktøyet utformet for å passe over knase nøtter i bilens virkelige aksel stang. Etter at mekanikeren steder bakre tå innstilt over knase nøtter, slås deretter verktøyet riktig til bakakselen er samkjørt med to dekk montert på bilens bakakselen. Disse verktøyene er kortere eller lengre avhengig av nøyaktig merke på bilen.