Nnywellness.com

Hvordan å knytte Lanyards iPhone


Det iPhone smartphone laget av Apple kommer klar til å gjøre omtrent alt fra surfe nettet til å streame video, samt plass og motta samtaler, men hvis du vil knytte en enkel snor, det skal ta noen oppfinnsomhet på din del. IPhone av design mangler en lanyard smutthull. En snor nakke eller håndleddet kan hjelpe forhindre drops og gjør det mindre sannsynlig at du mister telefonen. Hvis du vil knytte en lanyard til iPhone, må en iPhone sak designet for lanyards.

Instruksjoner

• Tørk av iPhone å fjerne støv og smuss.

• Fest saken til iPhone. Avhengig av hvilken type du har må du ta saken på eller legge iPhone i det. Hvis bruker en løkke stil lanyard gå til trinn 3. Hvis bruker et klipp på lanyard hopper du til trinn 4.

• Ta enden av snoren gjennom smutthull loop kobling på iPhone saken. Ta topp av snoren og trekk den gjennom løkken. Flytte iPhone og saken gjennom bredt åpningen av snoren. Når ferdig snoren loop kontakten vil være en liten knute i smutthull. Gå til trinn 5.

• Skyv den bevegelige delen av klippet innover med tommelen. Skyv lengden på en av klippet kantene gjennom iPhone tilfelle smutthull og slipp den bevegelige delen av klippet. Klippet vil tett tak smutthull. Noen lanyards har et klipp på hver ende; du trenger en iPhone tilfellet med et smutthull på hver øverst.

Tips og advarsler

  • Vurdere en sak som kommer med en lanyard designet spesielt for iPhone.
  • Bare bruk designet for iPhone andre tilfeller kan ha en feil passe og iPhone kunne falle ut.