Nnywellness.com

Hva linser kan gå med en Sony Alpha 350?


Hva linser kan gå med en Sony Alpha 350?

Sony Alpha 350 er en entry-level DSLR kamera designet utvidelsesmuligheter med en rekke utskiftbare objektiver fra flere produsenter. Sony kjøpt ut kameraprodusenten Minolta, velger å holde linsen montering system finnes på disse kameraene. Dette betyr Sony Alpha kameraer kan bruke en rekke objektiver.

Historie

Sony kjøpte Minolta kameraet selskapet i 2005 vedta Alpha merkevarebygging allerede brukes i Japan. Sony har også en liten innsats i Tamron objektivet selskapet.

Fakta

Sony har utviklet et stort antall Alpha kameralinser, hvorav fleste er forenlig med Alpha 350 kameraet. Alpha objektiver omfatter fast primtall, zoomer, teleconverters og G-serien og Carl Zeiss-serien. Noen Alpha objektivet designet for APS-C-sensor med Alpha mount kan brukes. Flere tredjeparts produsenter, inkludert Sigma og Tamron, gjør også en rekke alfa-kompatible linser. Det er også mulig å bruke en rekke objektiver designet for Minolta speilreflekskameraer, fordi linsen mount system er den samme.

Betraktninger

Det er viktig å kontrollere kompatibiliteten til alle linsen før du prøver å feste det til kameraet. Noen av Sonys nyeste Alpha linser er designet for den nyeste Alpha-kameraer og vil ikke fungere med den Alpha 350. Objektiver designet for fullformat kamera vil ikke fungere riktig på dette APS-C kameraet. I tillegg er det mulig at noen kamerafunksjoner ikke kan fungere riktig når anvendt med tredje parts linser.