Nnywellness.com

Hvordan sende & motta tekstmeldinger fra en PC til en mobiltelefon


Hvordan sende & motta tekstmeldinger fra en PC til en mobiltelefon

Ifølge en 2008 CBS News artikkel sende folk flere meldinger enn ringe. Rapporten bemerker at Short Message Service (SMS) ble populært i Asia og Europa først fordi sende korte meldinger var billigere enn telefonsamtaler. En annen måte å bruke dette billig Meldingsmetoden er å sende tekstmeldinger fra en PC til en mobiltelefon. Selv om ikke alle telefon bærere tekstil til datamaskiner, er sende og motta tekster fra datamaskinen til cellen like enkelt som å bruke e-post eller standard tekstmeldinger.

Instruksjoner

• Åpne en nettleser på datamaskinen, og gå til e-posttjenesten. Opprette en ny email.

• Angi mobiltelefon etterfulgt av telefonen transportørens suffikset i det "til:" delen. Inneholde ikke bindestreker eller parenteser. For eksempel vises en melding til Verizon telefon som "i [email protected]" Suffikset for AT & T er ". @txt.att.net" mens T-Mobiles suffikset er "i @tmomail.net." Hvis andre bærere, kan du se koblingen Tech oppskrifter i ressurser.

• Skriv inn meldingen i e-postmeldingen plass. Husk på at de fleste SMS beskjeder opp til 160 tegn. Meldinger med mer enn 160 tegn deles inn i separate tekstmeldinger. Hit "Send."

• Motta en tekstmelding fra en PC til en mobiltelefon som du ville en vanlig tekstmelding. Naviger til telefonens beskjed senter og åpne innboksen for å vise meldingen.

Tips og advarsler

  • Mange telefon operatører har online tekst beskjed tjenestene (se ressurser). Bare gå transportørens webområde og se delen "Meldinger". Angi telefonnummeret, e-post, emne og melding i egne seksjoner i skjemaet gitt.