Nnywellness.com

Når du skal endre tidspunktet beltet i en Fiesta


Timingen belte er en kritisk del å opprettholde på bilen. En ødelagt belte vil føre til kostbare reparasjoner som kan kreve en ny motor. Det er viktig å inspisere beltet regelmessig for tegn på slitasje slik at du kan holde bilen kjører i toppform. Det er et velkjent faktum at mye produsert 1988 modellen Ford Fiesta hadde en dårlig wiretrekk som forårsaket belter å ha raskere, så ta oppmerksom på at når du er klar til å endre beltet.

Inspisere din Timing belte

I motsetning til de fleste biler, som kaller for timing belte endringer rundt 70 000 til 90 000 miles, krever Fiesta en timing belte endre hver 35 000 miles eller hvert tredje år. Heldigvis er Fiestas timing belte veldig enkelt å finne og kontrollere. Trekke bort dynamoen fra motoren og fjerne timing dekselet for å få en oversikt.

Hvis du har eid bilen siden det satt på utstillingslokale etasje og har ikke endret beltet i 35 000 miles eller mer, ringe din forhandler og en avtale. Disse delene faller under kategorien slitasje ikke under fabrikkgaranti.

Ellers ser for slitasje i beltet eller sprengning. Føl langs beltet for å se om tenner er slitt eller mangler. Så, ta bilen til en mekaniker ha beltet erstattet.

Hvis du har problemer med beltets tenner, spør din mekaniker sjekke den Veivaksel skivene. Feil på den delen kan forårsake unødvendig slitasje på tidspunktet beltet. En spesiell merknad for 1988 Fiesta: Ford minnes den strammer skivene på grunn av at it forårsaket slites på belter, så se forhandleren Ford på hva slags garantiarbeid du kan ha gjort hvis du har brukt denne skivene etter skiftende din timing belter.

Kan jeg gjøre dette selv?

Dette er ikke en jobb for nybegynner mekaniker fordi den har å gjøre med komplett funksjon av kjøretøyet. Du må rive i stykker en god del av motoren erstatte beltet, justere trinser for å reflektere det korrekte beregner og din sylindere alle opprettholde et korrekt mønster. Hvis denne tidsangivelsen er feil, kunne din stenger finne veien gjennom motoren og ødelegge den egentlig totalt bilen.

Hvis du tror at du har nok kunnskap til å gjøre jobben, vil en timing belte på din lokale NAPA stikkontakt kjøre deg $65.