Nnywellness.com

Hvorfor er det varmen kommer fra min rattstammen?


Hvorfor er det varmen kommer fra min rattstammen?

Rattstammen er konstruert for å operere på mye høyere temperaturer enn andre komponenter av interiøret i bilen. Indre av rattstammen vil generelt være 100 grader varmere enn luften utenfor i operasjonen. Rattstammen kan også brukes til å spre overskuddsvarme.

Væske

En mulig årsak til overskuddsvarme kommer fra rattstammen kan være at væske for å reise gjennom rattstammen har blitt blokkert. Blokkeringer ville anledning systemet å jobbe hardere, som vil produsere mer varme.

Elektrisk

Hvis elektriske komponenter plassert i styringsgruppen kolonnen snuble eller kort kan de forårsake overskuddsvarme å opparbeide. Har sjekket elektriske systemet hvis det er en uvanlig mengde varme- og kommer fra rattstammen. Ikke utsett bar hud på rattakslingen.

Overskuddsvarme

På en varm dag, kan brukstemperaturen i rattstammen øke til så mye som 200 grader over utetemperaturen trygt for en begrenset tidsperiode. Når sel i rattstammen er utsatt for overflødig mengder varme over lang tid, kan sel herde eller sprekk, som kan føre til lekkasje eller overskuddsvarme problemer.