Nnywellness.com

Hvor å fjerne en leder fra 1994 4 sylinder Chevy


For å komme til hodet pakning på din Chevy, må du fjerne topplokk fra motorblokken. Når du fjerner hodet, må du ta det til en bil maskinverksted ha det maskinert fordi det vil være skjev. Når motoren overopphetet, en vanlig årsak til hodet pakning svikt - utvide Sylinderhodene og motorblokken. Denne utvidelsen er mekanismen hodet pakning mislykkes å begynne med. Det vil ta flere timer å fjerne topplokk grunn av deler må fjernes for å få den.

Instruksjoner

• Kontroller at motoren er helt kald før du begynner. Åpne ventilen på bunnen av Chevy radiator med en skiftenøkkel og avløp motorens kjølevann i avløpet kjelen. Sett pannen til side for resirkulering utilgjengelig for husoldning pets. Koble fra batteriet, via en fastnøkkel til å løsne mutteren terminal negative kabelen. Avlaste presset på drivstoff system av nedslående ventilen på drivstoff jernbane.

• Etiketten vakuum linjer med markør og maskeringstape. Trekk vakuum linjer fra beslag. Etiketten til strømnettet med markør og maskeringstape på kontrollen inaktiv luft, sensor for gass, kart sensoren, EVAP utslipp solenoid, drivstoff injektoren sele og EGR ventil. Koble gasspedalen linkage fra gass kroppen. Trekk kabelen til cruise kontroll hvis din Chevy har cruise kontroll. Fjerne splash skjold fra gass kroppen.

• Koble slangen fra kjølevæsken reservoaret med en skrutrekker til å løsne klemmen. Fjern sikre bolter fra kjølevæsken reservoaret med en skiftenøkkel og fjerne den fra Chevy. Lindre spenning på serpentin beltet ved å løsne belte strammer med en skiftenøkkel. Fjerne beltet fra bilen. Fjern skruene fra dynamoen og brakett bruker socket og ratchet. Fjern skruene fra servostyring pumpen med en skiftenøkkel og sett det til side.

• Label hver av tennpluggen ledninger med markør og maskeringstape bemerker det lated plasseringen av hver enkelt. Forstå oppstart av tennpluggen ledninger og trekke dem fra tennpluggene. Dra ikke av wire eller du vil skade filament. Koble purge linjen fra EVAP beholderen med en skrutrekker til slangen klemmen.

• Løsne slangen klemmen på øvre radiator slangen med skrutrekkeren og trekke det fra montering. Løsne gasspedalen kablene fra throttle body braketten. Fjerne overføring fyll røret med en skiftenøkkel. Koble inntaksslangen for kjølevæske fra topplokk med en skrutrekker. Koble drivstoff linjene på drivstoff skinnen og plugge dem med drivstoff linje plugger. Koble varmeapparatet slangen fra topplokk med en skrutrekker til å løsne klemmen.

• Fjern spenne fra inntaket manifold med en skiftenøkkel. Fjern ventilen dekselet bruker en socket og ratchet fjerne nøtter. Fjerne rocker armene ved å løsne nøtter med en skiftenøkkel. Label hver rocker arm med en markør og maskeringstape. De må gå tilbake sammen på samme sted. Fjern alle push stengene og Merk riktig plasseringen av hver med markør og maskeringstape. Fjern tennpluggen wire arrangøren med en skiftenøkkel.

• Multipliser motor heisen med en skiftenøkkel. Sted hjulet parkeringsklosser bak bakre hjulene i Chevy. Øke foran bilen med bil jack. Plasser en jack står under bilen nær jacking poenget og heve den til videobildet i Chevy. Krype under Chevy og koble eksosrøret fra eksos manifold bruker socket og ratchet. Fjern jack stativet fra Chevy og senk bilen til bakken.

• Fjern topplokk bolter fra topplokk med en kontakt, ratchet og utvidelse. Ta topplokk en bil maskin butikk for resurfacing. Fjerne og slette hodet pakning.

Tips og advarsler

  • Bruk et par briller når du arbeider under bilen for å hindre øye skadene.
  • Kattene og hundene er tiltrukket motorens kjølevann fordi de finner det å være søt. Aldri avløp kjølevæsken til bakken og sett avløp pannen sin utilgjengelig til kan du ta det til et godkjent servicesenter for resirkulering.