Nnywellness.com

Lukket teksting informasjon


Lukket teksting informasjon

Ifølge The Museum av kringkaste kommunikasjon, refererer teksting til et system av innebygging undertekster i signalet fra en TV-show eller DVD. Disse overskriftene omtalt som lukket fordi en dekoder må aktiveres for å åpne bildetekster for visning på TV-skjermen.

Historie

National teksting Institute rapporterer bruk av teksting offisielt startet i mars 1980 etter rundt 10 år med forskning og utvikling av forskjellige TV-stasjoner og offentlige etater. Utviklingen av teksting begynte med et forsøk av den amerikanske regjeringen & rsquo; s National Bureau of Standards overføre nøyaktig informasjon rundt om i USA med en del av TV kringkaste signalet ikke brukes av TV bildeinformasjon. Første forsøkene på teksting begynte i 1971 og var ferdig kringkasting ingeniører av amerikanske TV-nettverket ABC. Ifølge National teksting Institute, den føderale regjeringen i USA enige om å finansiere utvikling av teksting og flyttet utviklingen av systemet til engineering avdelingen av offentlige kringkasting systemet i 1973.

Teksting

Lukket teksting systemet ble opprinnelig utviklet for å tillate døve og hørsel svekket folk tilgang til TV-sendinger, ifølge Federal Communications Commission. Tilgang til TV-sendinger FCC gitt linje 21 av 525 NTSC kringkasting systemet i USA til kringkastere å gi teksten på skjermen replikere lyd-delen av kringkastingen.

Typer

Ifølge The Museum av kringkaste kommunikasjon er teksting tilgjengelig i to former avhengig av typen TV-show som kringkastes. Pre-innspilte TV-programmer bruker popmusikk opp system av teksting med undertekster knyttet til signalet forutgående kringkaste. Derimot direktesendinger, som sportsbegivenheter og nyheter kringkasting bruker rulle opp lukket teksting system med bildetekster flytte opp TV-skjermen. National Institute for hørselshemmede rapporter court journalistene muligheten til å skrive inn opptil 225 ord per minutt gir teksting for direktesendinger. I nyhetssendinger er Autocue teknologien brukt av nyhetslesere også tilgjengelig for bildeteksten forfatter med en 2 eller 3 andre forskjellen mellom talte ord og bildetekster vises på skjermen.

Non-Profit

I 1979 i et forsøk på å oppmuntre TV nettverk i lukket teksting teknologi National teksting Institute ble dannet. National teksting Institute rapporterer den føderale regjeringen fryktet ekstra bekostning av teksting ville avskrekke TV nettverk for innføring av teknologi. Svar på denne frykten ble non-profit National teksting Institute etablert for å gi lukket teksting tjenester til TV-nettverk uten kostnad.

Teknologi

National teksting Institute rapporter første teknologien som brukes for teksting kreves en dekoder for bruk med analog TV. 1990-TV dekoder krets loven brakt i krav om TV sett produsenter å inkludere teksting dekoding teknologi i alle nye TV-apparater over 13 inches i størrelse. En dekoding chip utviklet av National teksting Institute og ITT Corporation i 1990 tillatt denne teknologien å inkludere koste. I 2002 rapporterer FCC det innført krav om alle digitale TV-mottakere med teksting dekoding teknologi.