Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere problemer med bilen aksel


Hvordan diagnostisere problemer med bilen aksel

Bilens aksel leverer strøm fra overføring til drivhjulene. Aksel har bare en svak punkt: CV leddene. CV ledd, og konstante hastighetsledd, tillate akselen til flex mens bilen svinger til venstre eller høyre. Felles er dekket av en oppstart, kalt en CV støvel. Når denne støvelen rips, aksel fett lekkasjer av felles og felles tørker ut og sliper på seg selv. På dette punktet, mislykkes aksel. Før du endrer aksel, må du vite hvor å diagnostisere bilen aksel problemer

Instruksjoner

• Slå rattet helt til venstre eller høyre.

• Se bak dekk. Det vil være to støvler, på hver side av akselen - som ser ut som et trekkspill. Dette er CV støvlene. Hvis de er dratt, må du erstatte akselen.

• Sjekk for aksel fett på akselen. Aksel fett er et tegn på at CV støvelen har dratt og aksel felles er uttørking. Aksel fett er en mørk svart fett som er veldig tykk. Det er nesten umulig å fjerne fra klær og er vanskelig å få av hendene.

• Lytte til en klikkelyd når du slår hjørner i bilen. Hvis du slår bilen venstre eller høyre mens du kjører og du høre en klikkelyd, en eller begge aksler din vil mislykkes og må erstattes.