Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Sony integrert AV forsterkeren


Hvordan å reparere en Sony integrert AV forsterkeren

Sony integrert AV forsterkeren er en enhet som tar i signalene fra utenfor audio/video-enheter, og sender informasjonen til andre enheter. Dermed kan du koble en singel DVDspiller flere skjermkort kilder og lydutstyr. Men hvis Sony integrert AV forsterkeren ikke fungerer riktig, du trenger å gå gjennom noen feilsøking Slik reparerer utstyr.

Instruksjoner

• Kontroller kabeltilkoblingen kjører på Sony utstyret. Hvis kablene ikke er satt helt inn i audio/video innganger, er signalet aldri nå Sony maskinvaren (eller sendes ut til andre enheter).

• Se over høyttalerledningen fra forsterkeren. Kabelen går direkte til stereoutganger på baksiden av utstyret. Hvis ledningen kutte eller utsatt, vil du skal høre elektrisk dukker og statisk tilbake lyd. Å korrigere denne wrap, elektriske tape rundt eksponert wire å forebygge lydavspilling problemene med høyttalerne.

• Slå Sony integrert forsterker og koble fra alt utstyr, deretter fjerne Philips skruene på undersiden av maskinvaren og sklir på toppen av mottakeren. Dette gir deg tilgang til indre av mottakeren kreves, hvis du har en skadet sikring - vanligvis forårsaket av en elektrisk bølge. Når du i brukerhåndboken for den nøyaktige sikring. Sikringene er små, runde glass rør som passer på baksiden av utstyret. Når du har fjernet skadet sikringen, sett utskifting og Lukk av mottakeren. Utstyret, og du er klar å gå.