Nnywellness.com

Hva er det beste stedet for en XM antenne?


Mens lokale radiostasjoner kan gi en rekke programmering gratis, kan forbrukere som ønsker flere valg i radio valgene vurdere å kjøpe satellitt radio tilgang. XM, en av de fremste leverandørene av satellitt-radio, gir kunder antenner for å motta signaler. Nøkkelen til å motta beste signalet fra XM satellitter er å plassere antennen på den mest tilgjengelige plasseringen mulig.

Identifikasjon

SiriusXM er en satellitt radio selskap av fusjonen mellom Sirius og XM. XM satellittradio, en av sine tjenester, innrømmer brukernes å betale for en rekke satellitt radiokanaler. Disse kanalene inkludere alt fra spesialiserte musikkstasjoner å snakke viser til sport.

Typer antenner

Som del av XM satellitt radio-tjeneste motta brukere sine radiostasjoner via en antenne som er koblet til en XM satellitt enhet. For brukernes hvem ønske XM tjenesten i sine biler, finnes det to typer antenner: standard og magnetisk. Bortsett fra måtene som disse antenner er montert, følger kjøretøy antenner nøyaktig samme optimalisering prinsipper, uansett modell. For hjem, men er det to antenne valg, innendørs/utendørs hjem antennen og utendørs hjem antennen, som krever ulike posisjonering for å optimalisere signalet.

Beste plassering på biler

For kjøretøyer som bruker XM satellittradio, mottar et signal via antenne som festes på utsiden av en bil. Alle typer kjøretøy, unngå å plassere XM antennen nærmere enn tre tommer til noen andre antenne på bilen. Også for alle kjøretøy er det beste stedet for antennen på taket, bagasjelokk eller hette, aldri inne bilen selv. Antennen bør aldri plasseres på siden eller søyler av bilen.

Beste plassering i hjemmet

Innendørs/utendørs XM antenner plasseres mot grunn sør, ifølge SiriusXM. Optimalt, skal de være vendt ut et vindu som ikke har ingen hindringer som planter eller andre bygninger og ideelt bør plasseres på vinduskarmen. Innendørs/utendørs XM antennen, plasseres Hvis plassert utenfor optimalt på utsiden av en ikke-hindret vindu eller på hjørnet av taket, igjen mot sør. XM utendørs hjem antennen kan bare plasseres utendørs. Når det er, er det beste plasseringen hvor antennen uhindret utsikt av himmelen, enten på taket eller utvidet langt nok fra taket å unngå hindringer fra selve huset.