Nnywellness.com

Bakre kanal høyttaler installasjon ideer


Bakre kanal høyttaler installasjon ideer

Bakhøyttalere som kanal er høyttalerne i et surroundlydsystem som må installeres bak i rommet for prosjektet lyder "kommer bakfra" i en rekke medier. Det er vanligvis to bakre høyttalere som må være installert og koblet med resten av systemet. Ofte er disse høyttalerne vanskeligere å installere enn de andre delene av surround system, på grunn av plass og plassering.

Fokus på lengde, ikke bredde

Hvis du har et rom som ikke er helt firkantet (og noen er), så prøve å sikte høyttalerne på langs, med bakre høyttalerne mot TV. Dette oppsettet sikrer bedre lydkvalitet. Du kan plass i bakhøyttalerene lenger fra hverandre når det er nødvendig, men prøver ikke å sikte dem over rommet hvis du kan unngå det.

Bruk står

Stands er en utmerket måte å balansere bakre kanal høyttalere, og de kan enkelt plasseres bak sofaer eller i hjørnene på rommet så de ikke får i veien. Det er mange stå design tilgjengelig, som gjør det lettere for deg å finne et par matchende din møbler. Bakre høyttalere kan ikke plasseres på bakken, som dette ødelegger sine lyd kvaliteter.

Veggfeste

Veggmontering er en annen svært vanlig bakre høyttalerne. I dette tilfellet må du finne en vegg stud og skru i en liten base for hver bakre høyttaler hviler på. Veggmontering kan være vanskelig fordi det krever ekstra kabler eller kabelruting innenfor murene.

Bruke trådløse mottakere

Hvis du ikke ønsker ruten kabler gjennom vegger og kjøre dem hele veien gjennom rommet, kan du vurdere å bruke trådløse mottakere. Disse mottakere at du link to bakre kanal høyttaler med en trådløs sender koblet til din viktigste A / V-mottaker.

Kalibrere

Kalibrering refererer til stille volumet av hver høyttaler å matche sin plass i rommet. Hvis du vil, kan du kalibrere bakre høyttalerne manuelt uansett hvor du plasserer dem, for å sikre lydnivå gjøre opp for forskjellen i stedet. Men har mange surround systemer nå automatisk kalibrering funksjoner som er svært nyttig.