Nnywellness.com

Hvordan låse opp telefonene av IMEI


Hvordan låse opp telefonene av IMEI

Når du kjøper en telefon fra en mobiltelefonleverandøren, er låst i selskapets drift. Vanligvis må du godta en ett eller to års kontrakt også hvis selskapet gir deg en gratis eller rabatterte telefon. Du kan unngå denne kontrakten og fritt veksle mellom leverandører, så vel som reiser utenfor landet på andre nettverk, ved å låse opp telefonen med IMEI kode.

Instruksjoner

• Finn 15-sifret IMEI kode. Dette er noen ganger trykket på telefonen under batteriet. Du kan også finne det i telefonens innstillingssiden eller ved å angi en spesiell kode for å få telefonen til å vise på skjermen. I mange tilfeller, denne koden er * #06 #

• Hvis du ikke finner koden, kontakt gjeldende-leverandøren og be om opplåsingskoden. Avhengig av forholdene, kan de bare gi det for deg. Ofte, hvis du reiser utenfor USA eller har fullført servicekontrakten din, vil mobiltelefonen din leverandør gi deg instruksjoner om hvordan å låse opp mobilen.

• Kjøpe opplåsingskoden. Billig kan du kjøpe en låse opplåsingskoden ved å gi IMEI koden og telefonen bilmerke og -modell til en av mange online tilbydere. For kan mellom $5-15, du motta en låse opplåsingskoden innen en time. Dette er ofte den mest praktiske måten å låse opp mobilen. Noen detaljhandel leverandører kan tilby denne tjenesten, men sørg for at det er et selskap som tilbyr planer fra mange mobiltelefon leverandører og er ikke den endelige plasseringen for en enkelt leverandør, som AT & T eller T-Mobile, som vil deretter logge deg til planen.

• Last ned programvaren og låse opp telefonen selv. Du kan finne og laste ned programvare for å låse opp en rekke forskjellige telefoner online. Se ressurser-delen i denne artikkelen for opplåsing av programvare og gratis låse opp koder.

Tips og advarsler

  • De fleste mobiltelefoner har en grense på antall ganger de kan låses. Hvis du ikke inn kodene mer enn 3 - 5 ganger (avhengig av merke og modell), vil hard-telefonlåsen, betyr at du trenger spesiell programvare for å låse den.