Nnywellness.com

Hvordan å reparere oksidert felger


Oksidasjon forekommer på felger fra veien skitt og andre forurensninger komme på hjulene og ikke renses av. Oksidasjon oppstår også på hjul med klart frakker fordi UV-stråler tørke ut klarlakk, forlater den kjedelig og gul. Oksidert felger kan repareres for å ligne nye med noen trinn og noen materialer fra en auto deler butikken. Felger må ikke selv tas ut av bilen som skal repareres.

Instruksjoner

• Bruk 400-korn sandpapir til sand forsiktig overflaten av felgen. Denne sandpapir er ikke grov nok til sand huljern i rim, men det er grov nok å fjerne alle oksidasjon og de fleste flekker. Holde sandpapir flat og jevn og sand hele overflaten. Skyll hjulet med vann når du er ferdig for å sørge for at hele rim er kjedelig og pusset.

• Våt 800-korns slipepapir med vann og sand felgen igjen. Dette jevner rim og fjerner dypere riper igjen av 400 grit sandpapir. Skyll felgen ren når du er ferdig sliping. La det tørke.

• Polsk felgen med den aktuelle polske for typen metall din rim er laget av. Aluminium, krom og stål trenger ulike typer polerer å få den smarteste glansen. Bruk polske med en bomull håndkle og følg de spesifikke instruksjonene for polske du har. De fleste polish må forbli på rattet i flere minutter. Buff polsk bort for hånd med en ren bomull håndkle å få en skarp, ren ser rim.