Nnywellness.com

Nissan Pathfinder vedlikehold


Nissan Pathfinder, først introdusert i USA i 1986, er en mellomstore SUV med en behagelig interiør, V6 eller V8-motor og en avansert 4WD system. Den sterkere V8-motoren bruker masse gass (12 mpg byen), så riktig vedlikehold er avgjørende for å opprettholde drivstofføkonomi og holde Pathfinder av verksted og på veien.

Vedlikeholdstips

Endre motorolje regelmessig, vanligvis hver 3000 miles. Oljeskift er den enkleste- og viktigste - vedlikehold verktøy og hindrer en rekke dyre reparasjoner, inkludert motor erstatning. Skifte girolje hver 30 000 miles, og se etter lekkasjer fra radiator til overføringen, en felles klage av Pathfinder eiere. Kontroller og opprettholde bremsevæske. Kontroller dekktrykket (minst hver to uker). God dekktrykk tilsvarer god gass kjørelengde. Smør låser, hengsler og hette luke. Under årlige inspeksjoner, kontroller at mekanikeren setter veiviseren på heis å se fra undersiden potensielle problemer, inkludert styring og fjæring. Og mekanikeren fjerne dekk for å inspisere bremser og rotorer.

Vedlikehold Guide

Se Nissan vedlikehold Guide for vedlikehold av din Pathfinder. Du kan sjekke olje, overføring og brems væsker selv, men se Nissan mekaniker for å hjelpe deg å finne problemer som dårlig bremser og lav girolje.