Nnywellness.com

Mobile enheter markedsinformasjon


Mobile enheter markedsinformasjon

Som mobilenheter fremgang i evner og funksjoner, produsenter prøver å holde foran konkurransen ved å stadig oppgradere sine produkter og markedsføre dem til et globalt marked. Mobiltelefoner og lignende enheter er overalt i denne dagen og alder, og brukes til mer enn enkel telefonsamtaler. Global mobile enheten markedet er svært konkurransepregede, ikke bare blant produsentene, men også leverandørene.

De store aktørene

Mobile enheten markedet er variert og fylt med en mengde leverandører. Av disse har Nokia den største andelen av det globale markedet på 51.99% i mars 2010 i henhold til GetJar. Sony, Samsung, LG, og BlackBerry runde av resten av topp fem; men kommer ingen av disse svært nær markedet forstå eller som Nokia merkenavnet.

Vekst

Mobile enheten markedet - spesielt i Smartphone - bør fortsette å akselerere i vekst, ifølge London Evening Standard. En April 2010 London Evening Standard rapporterer at analytikere tror veksten av mobile bedrifter vil treffe 13% i første kvartal, sammenlignet med 2009. Både enkle og avanserte smartphones ser vekst, med mer enn 180 millioner solgt i 2009 alene.

Markedsverdi

Mobile enheten markedet for smarttelefoner er ventet å vokse med nesten halvparten mellom 2007 og 2013. Ifølge en europeisk kommunikasjon, veksten er anslått for å være "fra nesten USD39 milliarder i 2007 mer enn USD95 milliarder, 47% av totale håndsettet markedsverdi i 2013," som indikert av Informa Telecoms & Media. Men veksten ventes å være begrenset i Vest-Europa, Japan og Nord-Amerika, spirende markeder i Asia, er Russland, India og Kina ventet å drive vekst.

Reklamemarkedet

Som den mobile enhet markedet vokser og øker med flere brukere, er andre markeder voksende. Mobil annonsering, eksempelvis blitt en nisjemarked. Ifølge en April 2010 CNN Money artikkel, "Søk på mobiltelefoner vil overgå søk på tradisjonelle PCer i de neste fem årene."

For å illustrere, fra 2010 er Google i ferd med å anskaffe og bruke AdMob, en mobil reklame powerhouse. Googles planer om å produsere flere annonser for smartphones via fusjonen, men kan muligens bli utfordret av Federal Trade Commission (FTC). FTC mener at slike en fusjon, når de brukes feil, kan krenke antitrustlovene.

Fordeler

Mobile enheter produsenter mål vellykket merke seg til videre sement sitt produkt i forbrukerens hjernen. Voksne er ikke de eneste kjøpe telefoner disse dager. En April 2010 artikkel i The Independent bemerker at det vil trolig være en strøm av billigere telefoner blir markedsført for ungdom, som primære hobbyer inkluderer sosiale nettverk. Mobile produsenter har trappet opp til plate og innså at populære nettsteder som Facebook og Twitter har gjort viktig som ringe kvalitet mobil sosiale nettverk funksjoner.