Nnywellness.com

Hjemmelaget jevn Cam


Hvis du er en aspirerende filmskaper, ønsker du sannsynligvis for å gjøre filmatiske mesterverk for så lite penger som mulig. Men noe av utstyret kameraet der ute er ganske kostbar, og en av dine viktigste verktøy, steadicam, selger for så mye som $1500. Hvis du ikke har slike midler til å kjøpe utstyr, men vil bruke en steadicam, finnes det en måte å lage en selv med nesten ingen forskjell i kvalitet.

Verktøy og materialer

For å starte, må noen verktøy og materialer til konstruerer steadicam apparater. Du trenger: tre 10-tommen-lang, 1/2-inch galvanisert stål rør; tre ender landskamper for rør; en grunnleggende T felles for rør; en runde vektstang vekt med én-tommers diameter hull i midten (noen vekt kan brukes, men heaver vekten, jo hardere kameraet er å holde); to 1 1/2-tommen-lang, 1/4-tommers maskin bolter; en 1/4-tommers vingeskruen; tre 1 1/2-tommers diameter flens skiver for bolter; tre fjærringer for bolter; to 1/4-tommers maskin nøtter; en drill med biter som kan gå gjennom galvanisert stål; og en stasjonær vice. Mesteparten av dette utstyret kan hentes på en maskinvare- eller avløp butikken.

Bygge stykker

Det første trinnet i sammenstillingen denne steadicam er å skru en ende til den ene enden av en pipe og T felles til den andre. (Kontroller at du legger ved lavere åpningen av røret.) Så ville du nød å bore kvart-tommers hull i de andre to endestykker. Plass dem i vice å gjøre dette, dette vil holde seg stabil.

Deretter vil du bygge ditt kamera monteres. Dette plasserer en tann vaskemaskin på en maskin skrue, og plasser maskin skruen gjennom en av de boret endestykkene, med skruen kommer i bredere slutten av lokket og kommer ut av den flate siden. Plassere en annen tann vaskemaskin på skruen, etterfulgt av et Sekskantet mutter og fender skive, og skru hele med en vingeskruen.

Til slutt, konstruere motvekt. Ta gjenværende bolten og plassere en fender skive, så vekten, en annen fender skive, andre boret ende (flat side ned) og tann skive. Stramme med et Sekskantet mutter.

Sette sammen

Nå kan du sette hele sammen. Skru de andre to rørene innom T. Den ene enden skru motvekt endestykket på ene enden av apparatet og kameraet festet til den andre. Bruke kameraets stativ skruehullet, mount kameraet på toppen. Hold apparatet i håndtaket, og du bør være klar til filmen.