Nnywellness.com

Sprakk frontruten reparasjon produkter


Sprakk frontruten reparasjon produkter

Når du har en sprekk i frontruten, kan det være dyrt å erstatte hele frontruten. Dersom sprekken er liten nok, kan du bruke ulike reparasjon produkter for å stoppe det sprer seg. Du kan enten ta bilen til et verksted eller prøve å fikse sprekken deg med disse lett-å-bruke frontruten reparasjon produktene.

Glass Star Max Vac 24 jobb frontruten reparasjonssett

Glass Star Max Vac 24 frontruten reparasjon Kit leveres med alt nødvendig for å fikse sprekken i frontruten. Skal fylle sprekk kommer i en klar-å-bruke beholder, så du trenger ikke å blande alt. Settet leveres med et vakuum injektor og dual-action ventil som injiserer den flytende harpiksen for å fylle sprekken. Vakuum injektoren trekker ut luften i sprekken, gjør det enklere for skal flyte inn i den. Det er ikke noe press på frontruten, siden vakuum kommer med en selvklebende segl som holder seg til glasset. Settet er enkel å bruke og det kommer selv med en instruksjons DVD hvis du er usikker på hva du skal gjøre.

Loctite frontruten reparasjonssett

Loctite frontruten reparasjon Kit finnes i mange auto butikker. Denne reparasjonssett kommer med en sprøyte og pidestall tetting limet. Hvis du vil reparere, kontroller frontruten er rene og helt tørt. Settet leveres med en runde lim med et hull i midten, som du plasserer på din frontruten sprekk. Kontroller at hullet er sentrert på sprekk. Deretter plasser sokkelen i hullet og trykk den hardt før det stikker til limet. Du kan nå installere sprøyten gjennom sokkelen og bruke løsningen. Deretter fjerner sprøyten fra sokkelen, løsner limet og du er ferdig.

Blå stjerne Magna pumpe reparasjonssett

Den blå stjerne Magna pumpen er utformet for profesjonell bruk. Denne reparasjonssett leveres med alt du trenger pluss en pumpe som støvsugere luft fra frontruten sprekk. Må du rengjør frontruten, holde den tørr og plassere limet base på sprekk. Igjen, hullet må være sentrert på frontruten chip eller sprekk. Deretter kan du montere sokkelen og hell UV harpiks i sokkelen. Du montere et rør som kalles en regulator på sokkelen og koble slangen til regulator. Når du har slangen koblet, injisere magna pumpen i slangen og skaper de et vakuum med trykkmåleren på pumpen. Vente 15 minutter, og frontruten reparasjon er fullført. Settet leveres også med en UV-lys, som hjelper tørke frontruten reparasjon raskt.