Nnywellness.com

Tie Rod slutten fjerning for en 1996 Dodge Stratus


Tie Rod slutten fjerning for en 1996 Dodge Stratus

Av styrekoplingen på en 1996 Dodge Stratus er koblet til styrespindlene via tie rod endene. Dette er justerbar til push- eller pull styringen knoke inn eller ut, som justerer tå på fremre dekk. Hvis tie rod endene er justert eller må byttes, dekk kan få tygget opp fra dårlig justering, og du kan ha problemer med styring. Det første trinnet er å fjerne tie rod slutten, som kan gjøres i ca 30 minutter.

Instruksjoner

• Løft opp foran Stratus bruker kontakten og sette bilen på jack står. Ta av forsiden hjul med dekk jern og sette dem ut av veien.

• Finn tie rod slutten, som er koblet til styringen og kjører bredden på bilen. Løsne sikringsmutter på slutten av trekkstang bruker en åpne slutten fastnøkkel. Merke trådene på styringen sammenhengen med maling merket slik at du vet hvor trekkstang erstatning til slutt installeres.

• Dra cotter pin ut av basen av ballen ved hjelp av nål nebbtangen. Løsne ballen felles bolten koble tie rod slutten til styringen sammenhengen med en åpne slutten skiftenøkler. Deretter installere verktøyet ballen felles skilletegn rundt den styringsgruppe knoke og skru ned verktøyet med en skiftenøkkel til tie rod slutten kommer ut av styring knoke.

• Klemme visepresident grep på delen ikke-gjenger styre koblingen til de er solid på akselen. Vri tie rod slutten av styringsgruppen sammenhengen bruker hånden (eller en åpne slutten fastnøkkel, om nødvendig) og fjerne det helt fra sammenhengen.