Nnywellness.com

Klipsch KG4 spesifikasjoner


Klipsch KG4 spesifikasjoner

Klipsch KG4 er et par Gulvstående høyttalere for å håndtere de fleste hjem musikk erfaringer; Dette kan inkludere stereofoniske musikken eller som en del av en hjemmeunderholdning surround lyd system. Klipsch KG4 høyttalere ble introdusert i 1985; de ble avviklet i 1992 da Klipsch stoppet produksjon høyttalere.

Håndtering

Klipsch KG4-høyttalersystemet gir 100 watt kontinuerlig effekt per kanal; hver høyttaler har en maksimal effekt på 500 watt. Høyttalerne har en nominell impedans på 6 ohm, lavere enn de 8 ohms standard på de fleste høyttalersystemer; Dette betyr at disse høyttalerne kan trekke mer strøm fra kilden og sette ut mer watt per signal. Det anbefales at du sjekker kompatibiliteten til stereo enheten med en 6 ohm impedans høyttaler.

Frekvensområde

Klipsch KG4 høyttalerne har et frekvensområde på 38-20000 Hz, tilbyr nær hele spekteret av menneskelige hørselen; de har en liten betoning av høy-frekvenser. Selv om noen høyttalersystemer tilbyr frekvenser idet lav idet 20 Hz, frekvenser mellom 20-38 Hz er ikke i kontinuerlig bruk og ikke mye vil gå tapt i hjem lytter miljøer. Disse høyttalerne anbefales, men ikke som referanse-skjermer for å blande skyldes mangel på lavfrekvent området.

Speaker Design

Klipsch KG4 høyttalerne er alle utstyrt med en diskanthøyttaler og to woofer membraner satt i en middels tetthet fibertre kabinett. Basselementer hver 8 inches og diskant er 1 tomme. Høyttalerne har en toveis design, betyr at inngangssignaler deles slik at de lave frekvensene rutes gjennom wooferen mens høye frekvenser rutes gjennom diskant. Dette sikrer at lyden vil gi så nær et full og likeverdig område som mulig.

Størrelse

Klipsch KG 4 er utformet for å bli satt på gulvet med en avstand på minst 6-8 fot mellom dem. Hver høyttaler er 24.25-av-15.75-av-10.75 inches. Selv om de stå relativt høyt, er de fortsatt grunne slik at de kan monteres inn i hjørnene av et rom. De er ikke så stor som sammenlignbare systemer, slik at de kan flyttes rundt men fremdeles fylle et rom.