Nnywellness.com

Kan jeg kopiere DVDer på min Sony Dcr DVD Handycam?


Kan jeg kopiere DVDer på min Sony Dcr DVD Handycam?

Du ønsker kanskje å bruke din Sony DCR DVD Handycam lage en kopi av en eksisterende DVD. Imidlertid kan det ikke være mulig, avhengig av typen DVD du vil kopiere og funksjonene i bestemte DVD Handycam modellen. Sony har brukt navnet "Handycam" i tiår sin flere linjer med videokameraer som registrert på ulike typer medier. På 1990-tallet begynte Sony produsere kameraer som spiller rett til 3-tommers skrivbare DVD-plater. DCR var del av modellnummeret til disse camcorders, men prefikset brukes for andre Sony videokamera også.

Opphavsrettsbeskyttelse

Mest profesjonelt trykket DVD kan ikke kopieres til en Sony DVD Handycam, på grunn av opphavsrettsbeskyttelse oppsett som brukes til å bremse film piratkopiering. Mest kommersielt utgitt har DVDer noen form for opphavsrettsbeskyttelse som hindrer videoutgangen DVD-spilleren blir registrert av en annen kilde, for eksempel en Sony DVD Handycam. Når du prøver å kopiere en DVD fra en annen opptakskilde, vises den innspilte videoen kryptert og unwatchable. Men DVDer du har skapt selv slipper kopibeskyttelse og kan kopieres.

Analog Video passere

Hvis du prøver å spille en DVD-videoplate som du har opprettet med en DVD-brenner, skal du kunne utføre denne oppgaven, så lenge din Sony DVD Handycam har en analog video pass-through-funksjonen. Denne funksjonen kan nås fra menyer på "VTR"-modus og er forkortet til "AV > DV OUT." Aktivere denne innstillingen gir Sony DVD Handycam å spille inn video fra en analog videokilde ved å koble RCA audio og video kablene til kameraet.

Koble kameraet

Hvis du vil kopiere video fra DVD-spilleren til en Sony DVD Handycam, må RCA lyd og video til 1/8-tommers kabel som fulgte med kameraet. Dette er de samme kablene som brukes til å koble kameraet til en TV. Koble RCA endene av kabelen til fargekodede innganger på baksiden av DVD-spilleren, og koble den 1/8-tommers enden av kabelen til "Video inn/ut" porten på Sony DVD Handycam. Trykk "Spille" på DVD-spilleren, og trykk "Record" Sony DVD Handycam når du er klar til å starte kopieringen opptakene.

Andre notater

Ikke alle Sony DVD Handycams har analoge "pass-through" funksjonen inkludert. Hvis versjonen du bruker ikke har denne funksjonen, vil du ikke kunne kopiere en DVD med den. Du kan vurdere å spille DVD og innspillingen fra TV med din Sony DVD Handycam, men dette vil resultere i dårlig videokvalitet. 3-tommers DVDer i Sony DVD Handycams er fysisk mindre enn en standard størrelse DVD og har ikke samme kapasitet. Du kan ikke kunne passe alt innholdet fra DVD på mindre Handycam platen.