Nnywellness.com

Hvordan rengjøres tennplugger


Tennplugger i en motor er små, men viktige deler av tenningssystemet. Pluggene ligger i hodet (eller leder) av motoren og levere gnist som tenner blanding av luft og drivstoff leveres til motoren. Over tid, kan tennplugger bli skitne og kan til slutt feil og ikke klarer å levere en gnist til motoren. Tennplugger kan noen ganger være renset og reinstallert hvis de er skitne og utfører dårlig, eller ikke i det hele tatt.

Instruksjoner

• Tørk hullene der tennpluggene tråd i med en fille og rask tørking renere som forgasser renere. Utslette trådene og sikre at det er ingen olje, fett eller skitt på dem.

• Sjekk gapet på pluggene ved å skyve et gapping verktøy mellom slutten av pluggen og elektroden, slik at riktig gapet er satt. Konsultere en workshop manual for informasjon om bestemte bilen; se tennpluggen produsenten for riktig tennpluggen gapet.

• Bruk et lite lag med anti-gripe til tennpluggen trådene. Tråden tennplugger, for hånd. Når du installerer dem, sørg for at de ikke går i skjeve, da dette kan skade trådene på hodet. Stram tennplugger så stram som de vil gå, med fingrene.

• Fullfør stramme tennplugger og et tennpluggen fastnøkkel og deretter en momentnøkkel. Se en workshop manual for din merke kjøretøy for innstillingen nøyaktige foot-pound som pluggene skal være skrudd mot.

• Skyv slutten av tennpluggen ledningen over tennpluggen, slik at støvelen seter fast på slutten av pluggen. Du bør føle en liten pop når slutten av plug ledningen seter på pluggen. Kontroller at tennpluggen ledningene er installert i riktig rekkefølge. Når pluggene ble fjernet, bør de er merket slik at de er riktig installert.

• Installere spoler på tennpluggen, hvis motoren bruker en coil-på-sett. Installere boltene som holder spolen på plass og koble ledningsnettet til slutten av spolen. Gjenta for de gjenværende tennpluggene.