Nnywellness.com

Bil viser i Tucson, AZ


Bil viser i Tucson, AZ

Tucson er Arizona nest største by, og dens sol og øde landskap har trukket vinter besøkende i flere tiår. Mens sin avslappet tempo og målet spa, resort hoteller og golfbaner er legendariske, Tucson har også en automatisk presentasjon historie. Det var en av en håndfull byer som lanserte General Motors' EV1 i 1990 og er nå en test markedet for nye elektriske Nissan Leaf, leveres til flere miljøer i fem delstater.

Klassisk og antikk bil viser

Tucson klassikere Car Show har 26 kategorier, inkludert lager og modifisert lastebiler gjennom 1979, utenlandske sportsbiler gjennom 1979, pre klassiske epoken biler til 1925 Corvette gjennom 1982 og 1950-tallet, 1960 og 1970 lager og endret biler. Denne Rotary Club Tucson veldedighetsarrangement tilbudt en ny Corvette som sin 2010 tombola premiedobler.

Ford eller Chevy

Chevy Showdown, sponset av den klassiske Chevy Club Tucson er en alle-Chevy priser-hendelse som er åpen for alle 1986 og eldre Chevy biler og lastebiler. For de som foretrekker Ford biler, sjekk ut Fords på fjerde. Hendelsen sørlige Arizona Mustang Club ligger i den historiske fjerde Avenue i sentrum Tucson. Fjerde Avenue er kjent for sine trendy butikker, restauranter og nattklubber.

Alle klasser bil viser

Den første Hard Roxx Car Show, planlagt for 15 januar 2011, vil markere Tucson hot rods, muskel biler, klassiske biler, lowriders, lastebiler og motorsykler. The Cops og Rodder bil, lastebil og motorsykkel Vis foregår, presentert av Tucson Police Foundation, er Reid parkens Hi Corbett Baseball-feltet. Showet er familie-orientert og er en arena for samfunnet å feire og utfoldelse historien av i bilen. Santa Rita ferdigheter USA Auto Club Car Show på Santa Rita High School har syv klasser for biler, biler fra gaten, dra biler, lowriders, klassisk, muskel biler og rotten stenger. Bil utstillingen inkluderer alle klasser av biler, lastebiler og motorsykler.