Nnywellness.com

Hvordan du rippe musikk på en iPod Touch


Hvordan du rippe musikk på en iPod Touch

Prosessen med å rippe musikk fra iPod Touch krever bruk av et prøveprogram eller gratisprogram iPod manager, som iTunes ikke tillater musikk ripping fra iPod. Mens ripping av musikk fra din egen iPod Touch er lovlig, anses deling av musikk fra andre iPods en forbrytelse og straffbart. Musikk-ripping programmer kan lastes ned gratis på software nedlasting nettsteder, og at du må kjøpe en lisens. Ved hjelp av kopiere en musikk-kopiering programmet godtar du vilkårene angitt i programmets lisensavtale om du ikke ulovlig musikk.

Instruksjoner

• Klikk koblingen i "Ressurser" for å laste ned et av programmene til datamaskinen, og dobbeltklikk på skrivebordet for å kjøre installasjonsveiviseren.

• Klikk "Neste" eller "Continue" i installasjonsveiviseren, så klikk "Godta" for å fullføre installasjonen av programmet.

• Dobbeltklikk på programikonet på skrivebordet, eller klikk "Finder" ikonet på Mac-skjermen dock, og velg kategorien "Programmer" dobbeltklikke programikonet i vinduet for å kjøre programmet.

• Sett kabelen iPod til iPod, og sett den andre enden til datamaskinens USB-port.

• Velg kategorien "Musikk" under kategorien iPod i programmets sidepanelet, og Merk av sangene du vil eksportere til datamaskinen. Klikk på "iPod til datamaskin"-ikonet nederst på skjermen. Klikk på "iPod til iTunes"-ikonet for å overføre sanger direkte i iTunes-programmet.

• Dra og slipp på iPod-ikonet på din Macintosh-skrivebordet til papirkurvikonet på dock for frakobling av iPoden når overføringen er fullført, eller Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet og høyreklikk ikonet for iPod. Velge "Kaste ut" fra hurtigmenyen.