Nnywellness.com

Hvordan velger jeg den beste GPS-enheten?


Hvordan velger jeg den beste GPS-enheten?

Hvis du reiser i forretninger eller personlig bruk, kan en global positioning system (GPS) gjøre turer enklere og bekymringsløse. En GPS-systemet vil erstatte alle kartene du har i bilen og gi deg en følelse av sikkerhet og tillit på turer.

Funksjoner

Jo mer du reiser gjennom ukjent arealer, jo mer sannsynlig må et GPS-system. For å avgjøre hvilken GPS-systemet er best for deg, må du bestemme hvilke funksjoner du ønsker eller trenger. De fleste GPS-systemer finner drivere med hørbare omdreining-av-omdreining retningene til sine destinasjoner. Dette kan være en av de viktigste funksjonene i en GPS drivere har ikke ta øynene fra veien å se på kartet. Andre funksjoner kan du vurdere er veibeskrivelse til nærmeste sykehus eller politistasjonen i tilfelle en nødsituasjon. Andre funksjoner gir lokale bensinpriser, vær, trafikk meddeler, bygging og omvei.

Merker

Noen av de mest brukte GPS-enhetene er Garmin, TomTom, Magellan, neste og Mio. Ifølge Consumer Reports er Garmin den høyeste salg og vurdert helt av GPS-enheter. Garmin har GPS-enheter som spenner fra grunnleggende, som den Nuvi 200, som er forhåndslastet med kart og hørbare omdreining-av-omdreining retningene, til mer avanserte Nuvi 775T, som inkluderer forhåndslastet USA og Europa kart, 3D-bygning visninger, bil locator og foto navigasjon.TomTom, derimot, er den største leverandøren av styringen anordninger i verden og gir enklere for å bruke enheter, ifølge Consumer Reports. TomTom GPS-enheter kan være forhåndsinstallert med kjendis stemmer og spenner fra grunnleggende enheten, en, med forhåndsinstallert kart og omdreining-av-omdreining retningene å mer avanserte gå Live enheter med en live datatilkobling.Consumer Reports bemerker også at Magellan var først til å utvikle en bærbar navigasjonssystem som svarer stemmekommandoer. Dens GPS systemer spenner fra grunnleggende RoadMate 1200 til de mer avanserte Maestro 4700 med Direktevalg og AAA Tourbook, som gir vurderinger og beskrivelser av hoteller og restauranter.Neste er kun i GPS industrien noen år og kan bli funnet på stoff butikker og forretninger. Dens GPS-systemer spenner fra grunnleggende meg til de mer avanserte 43LT med live trafikkinformasjon.Mio gir en grunnleggende GPS, Moov 200, som fungerer rett ut av boksen med ingen programmering, til mer avanserte GPS modell, Moov S501 med tekst til tale, foto navigasjon, lane veiledning, hastighet varsler og 12 millioner interessepunkter forhåndsinstallert, inkludert restauranter, hoteller og turistattraksjoner.

Kostnader

Kostnaden for GPS skal en annen faktor i betraktning når du bestemmer hvilken GPS­enhet er best for deg. Flere GPS-modeller er under $100 fra høsten 2009, inkludert Mio Moov 200, neste ME og Magellan RoadMate 1200. Den Garmin Nuvi 200 kan kjøpes for bare litt over $100. De mer avanserte GPS-enhetene kan variere fra over $500 for Garmin Nuvi 775T til ca $140 for de neste 43LT.Du kan også finne ut om noen av de avanserte funksjonene på GPS-enheten er et månedlig abonnement.