Nnywellness.com

HDMI-svitsjer kan gjøre Blu-Ray


HDMI-svitsjer kan gjøre Blu-Ray

HD-Media Interface, eller HDMI brytere tillate brukere å koble til flere HD-kilder til en enkelt TV. Brukere kan deretter surfe mellom kilder ved hjelp av en fjernkontroll eller manuelt. HDMI-svitsjer er aktivert for-spillere slik Blu-ray og HD-DVD, HD datamaskinen feeder, HD videospill konsoller som Xbox 360 eller Playstation 3--som er i stand til å spille Blu-ray Disc- og videoprosjektør. HDMI-kabler må koble en bryter til en HDTV.

Radiient Velg-4 ™ fire-Input HDMI-bryteren

The Radiient Velg-4 ™ fire-Input HDMI bytte er en Blu-ray kompatibel HDMI bryter aktivert for 1080p HD-oppløsning. Ifølge den offisielle Radiient nettstedet, er svitsjen utformet slik at den er tilpasningsdyktig til fremtidige standard oppløsning større enn 1080 p standard i 2010. Bryteren HDMI har fire porter for videokilder og input og output kabler opptil femti fot for ekstern tilkobling. Radiient hevder at alle sine HDMI-brytere er produsert i Silicon Valley av oppfinnerne av HDMI chip teknologi.

IOGEAR 4-Port HDMI

IOGEARs Firedelt HDMI er aktivert med fjernkontroller til assimilering inn i hjemmeunderholdningssystemer. Enheten er anbefalt for bruk med Blu-ray-spillere, media PC, Playstation 3 og Xbox 360 konsoller og kommer pakket med en HDMI-kabel. Bryteren Iogear HDMI er utformet slik at brukere kan flytte mellom HD-kilder uten å slå noen av dem. Dermed flere kilder kan kjøre video samtidig, og brukere kan surfe gjennom disse kildene uten pause.

Belkin PureAV HDMI grensesnitt 3-til-1 Video Switch

Belkins PureAV HDMI grensesnitt 3-til-1 Video bytte er en Blu-ray kompatibel HDMI bryter. Online teknologi magasin CNET anbefaler bryteren Belkin PureAV HDMI for brukere på markedet for en dyktig produkt som er enkelt å installere og krever lite teknologisk kunnskap å operere. Enheten er liten og bare tilbyder brukernes tre brytere, i stedet for fire eller fem flere vanligvis grunnlegge opp på sammenlignbare enheter. Det er imidlertid kan behandle alle HD-informasjon for lyd og visuelle, inkludert 1080p video og ukomprimert lyd.

Oppo avansert 3 x 1 HDMI

Avansert 3 x 1 HDMI bytte er en tredelt HDMI bryter anbefales for bruk med Blu-ray-spillere, HD video spillkonsoller og kabel- eller satellitt-mottakere. Ifølge offisielle produktbeskrivelsen sender Oppo enheten HDMI 1.3 sertifisering test, betyr at det kan vise HD-video på 1080 p-oppløsning og HD PC informasjon i oppløsninger store 1920 x 1200 bildepunkter. Merkelig, Oppo påpeker at enheten bare utføre på optimal funksjonalitet i temperaturer mellom 41 og 95 grader Fahrenheit.