Nnywellness.com

Hvordan fungerer Audi tenningsmodulen?


Audi tenningen kontroll moduler er avfyring kontrollen for coil pakke. På en V-6 motor finnes det tre coil pakker. Tenningsmodulen er festet under dem. Det har en brun elektrisk harness kontakt med fem ledninger. Tenningsmodulen er i hovedsak en jording stasjon for coil pakke. Den mottar strøm fra tenningen gjennom nummer 1 kabelen til venstre som du møter modulen. Andre fra venstre er bakken ledningen, og andre tre ledninger for spoler.

ECM mottar inndata fra Veivaksel sensoren. Inndataene forteller ECM plasseringen av sveiven i forhold til øverste døde midt på nummer 1 stempelet. Det tar en kjølevæske temperatur lesing fra kjølevæske temperatursensor å bestemme mengden av forhånd eller retard behov for gnisten.

Temperatursensoren inntak sanser temperaturen på luft inn inntaket manifold og masse luft flowsensoren som angir luft tetthet, det være seg høy som en lav høyde eller kald luft eller lav tetthet som en stor høyde eller veldig varmt. ECM, bruker disse opplesninger, kompilerer en handlingsplan som passer omstendighetene.

Modulen styrer den drivstoff injektoren tid gjennom injektor driverne på datamaskinen og sender et signal til tenningsmodulen, på forhånd eller retard bruke i gnisten tenning kontrollen. Tenningsmodulen tar denne informasjonen og reagerer jording eller skyte den passende spolen til rett tid.

Det er tre CoILer og seks sylindre. Hver coil branner to spark plugger samtidig - en gnist er for tenningen på det riktige tidspunktet, og den andre er skyting på en eksos slag på en annen sylinder. Dette kalles bortkastet gnist systemet.

Skal presentere et problem, som nei starte og bekreftet ikke gnist tilstand, feste et voltmeter positive og negative til første ledningen til venstre. Koble negative føre til en god grunn. Med tasten på skal det batterispenning. Hvis ikke, sjekk sikringer og deretter ledningen til datamaskinen. Hvis batterispenning, er datamaskinen sannsynligvis dårlig. Hvis det er spenning, flytte den positive og negative til andre ledningen, som er negative signalet fra datamaskinen. Snu motoren og se voltmeter driftssyklus eller puls. Hver gang datamaskinen kommandoer tenningsmodulen til brann vil en coil det være en puls. Hvis det er ingen puls, er ledningen til datamaskinen, datamaskinens personlig bakken eller datamaskinen dårlig. Hvis det er en puls, deretter tenningsmodulen er dårlig og kan bli erstattet separat.