Nnywellness.com

Hvordan få Best bruk av en Yagi antenne


Oppkalt etter dens oppfinnere, er Yagi-Uda antennen - ofte kjent som en Yagi - en japansk utviklet radio antenne. I stedet for å sende eller plukke opp signalene på alle sider, er Yagis retningsbestemt antenne som motta og sende signaler fra en bestemt retning. Fordi yagis fokus er bare én retning, miste ikke det så mye makt over lang avstand som en rundstrålende antenne. Hvis du gjør en telefon fra en ekstern plassering, er signalet sterkere med en Yagi. Yagi antenne tilbyr også TV eller trådløst Internett eksterne steder.

Instruksjoner

• Gå rundt bygningen med din mobiltelefon eller hva enheten plukker opp signalet du vil bruke. Identifisere hvilken side av bygningen har det sterkeste signalet, fordi det er siden som skal montere antennen.

• Finn den beste plassen på den gode siden av bygningen å montere antennen. Vannrette eller loddrette rør, taket kanten, vegg, vinduskarmen, balkong eller gjerdet er innlegg alle muligheter. Jo høyere du heve Yagi, jo sterkere et signal det kan motta, men hvis kabelen fra antennen er for lang, signalet strømmen som reiser ledningen.

• Montere antennen og koble den til den aktuelle enheten, som din mobiltelefon eller din bærbare ekstern antenne port. Du må bruke en adapter for å opprette tilkoblingen, men før du har Yagi og enheten koblet opp, du vet ikke hvis det mottar signalet.

• Kontroller signalet, Drei antenna 10 grader og igjen. Fullføre en sirkel, kartlegge styrken på signalet som du går. Bruk kartet til å identifisere det sterkeste signalet, peker antennen i den retningen og montering boltene.

Tips og advarsler

  • Når du sjekker for et signal, stå på siden eller bak antennen, minst et par feet fjerne. Kroppen kan endre signalet mønsteret hvis du står for nær, eller komme i retningsbestemt linjen.
  • Hvis det er ingen metall i taket blokkere signalet, kan du installere en Yugi på loftet.
  • Den nøyaktige mengden tap i kabelen avhenger av hyppigheten av signalet og hvilken kabeltype du bruker.