Nnywellness.com

Hvordan å reparere en bak vinduet munnstykke for avrimingssystem


Hvordan å reparere en bak vinduet munnstykke for avrimingssystem

En bil bekvemmeligheter vi har kommet til å stole på er bakvinduet defroster eller munnstykke for avrimingssystem. Men når defroster slutter å fungere, det er ikke bare en plage, det er en sikkerhetsproblem. Uten bakvinduet synlighet, kjøring og spesielt sikkerhetskopiering, blir en stor fare. Heldigvis drivere er reparere en bakrute munnstykke for avrimingssystem en prosess som de fleste noen kan utføre i omtrent en halv time med liten kostnad. Og med liv potensielt på spill, er det en reparasjon vel verdt å gjøre.

Instruksjoner

• Visuelt inspisere oppvarming rutenettet festet på innsiden av bakruten pausene vannrette linjene. Pause i filamenter i rutenettet vil føre en delvis svikt i defroster, slik en del av vinduet fogged eller skjult.

• Bruk en test lys eller voltmeter for å oppdage pauser i filamenter som ikke er synlig for det blotte øye. Touch lede av lys eller voltmeter til en jordet metall del av bilen og andre føre til et sted på nettet for oppvarming. Hvis lyset lyser ikke eller voltmeter ikke registrere en lesning, indikerer en pause i filament.

• Plass et stykke tape på hver side av pausen. Justere ett stykke like over filament, den andre brikken rett under det, forlate en tynn plass som filament passerer.

• Bruk filament reparasjon væske med sin applikatoren på hver pause du har identifisert. Sørg for å dekke grundig brutt stedet. Tillate reparasjon til fullt cure pr. instruksjonene på flasken, så forsiktig fjerne deler av tape så de ikke rive filament reparasjon.

• Kontroller de de vertikale linjene på oppvarming rutenettet hvis du har oppdaget at hele oppvarming rutenettet ikke fungerer. Pause i de vertikale linjene vil føre til fullstendig rutenettet feil. Disse kan være kan repareres på samme måte som vannrette linjer. Kontroller bestandig at metall makt tappene på hver side av rutenettet er forsvarlig festet til loddrette linjene, som en pause her vil hindre hele rutenettet varme.

• Koble kategoriene metall makt til oppvarming rutenettet etter behov ved å fjerne kategorien fra kontakten og reparere den med epoxy i kategorien oppvarming reparere kit. Husk å tillate full herding tidspunktet som er angitt i Kit før reinserting kategorien i koblingen for å sikre at kretsen ikke brutt.

• Sjekk strømbryteren og ledninger til bakvinduet munnstykke for avrimingssystem hvis det er noen pauser i oppvarming rutenettet og begge kategoriene metall makt er ordentlig koblet til rutenettet. Erstatte bryteren og/eller ledninger som nødvendig.