Nnywellness.com

Hvordan erstatte en BMW CD-veksler


Hvordan erstatte en BMW CD-veksler

Multi-spillere lar sjåførene timer uavbrutt musikk uten å måtte endre plater. BMW eiere som ønsker å erstatte sine CD-veksler kan gjøre med lite lyd erfaring. Kan du bruke kablene vil forbinder med gamle CD-veksler for den nye, endre kabler under bryteren forhindre bruk av kabler og sikre mot fremtidige problemer med CD-veksler.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen fra BMW batteriet. Kabelen er svart og kobler negative ledelsen innlegget i rammen av kjøretøyet. Bruk et 10-millimeter fastnøkkel til å løsne bolten på den negative kabelklemmen. Fjern kabelen fra området av negative ledelsen innlegget.

• Fjerne center tankestrek panelet (inneholder kanaler) med en trim snuse verktøyet. Start nederst i hjørnet og lirke rundt kantene til panelet er gratis. Koble strøm ledning koblet til fare lys-knappen for å fjerne panelet.

• Fjern de to skruene som holder lavere trim panelet (inneholder klima kontroll knotter) på plass. Skruene er plassert i de øverste hjørnene av panelet, og kan fjernes med en stjernetrekker. Dra nedre instrumentpanelet stereo ansiktet. Panelet vil fremdeles være koblet for klimakontroll. Forlater ledninger koblet og plasser i panelet til side, ut av veien.

• Fjern de to skruene på hver side av BMW stereo enhet, med en stjernetrekker. Skyv stereo dekk frem til koble ledningene på baksiden.

• Koble patch-kabler fra baksiden av stereo. Patch-kabler er festet til stereo og gren nær utsalgssteder, snu én kabel til to (som en "Y"). Koble patch-kabler til stereoanlegget. Feed de nye patch-kablene fra stereo til plasseringen av CD-skifter langs samme rute som de gamle kablene.

• Fjern den gamle CD-veksleren og erstatte den med den nye enheten. Hvis den nye changer ikke passer i dashbordet, deretter plassere den i bagasjerommet. Kjør patch-kabler til bakre av BMW under tepper. Bruk en trim snuse verktøyet for å fjerne panelene i døråpninger som sikre tepper på gulvet. Erstatt paneler for hånd med en moderat mengde kraft når kablene har blitt lagt. Fest patch-kabler til nye multi Diskskifteren.

• Erstatt stereo i dashbordet på BMW og erstatte de to skruene på hver side, med en Phillips-head skrutrekker. Plassere lavere instrumentpanelet på plass og erstatte de to skruene i de øverste hjørnene. Koble strømforsyningen til bryteren fare av øvre dashbordet panelet, og deretter erstatte den for hånd i dashbordet. Plasser øverst på først, deretter Bruk trykk langs perimeteren på begge sider å fullstendig låse i panelet.

• Koble til negative batterikabelen til negative kundeemnet BMW batteriet. Sted klemmen rundt negative batteri ledelsen innlegg. Stramme klemmen med et 10-millimeter fastnøkkel.

Tips og advarsler

  • Det er ikke nødvendig å erstatte patch-kabler når du erstatter CD-skifter. Patch-kabler kan bli utsatt for vær og andre årsaker til skade, så når du erstatter CD-skifter, endre patch-kabler fungerer som forebyggende vedlikehold.