Nnywellness.com

Dodge Van motor fjerning


Nøye planlegging er kanskje den viktigste oppgaven fjerning motoren på Dodge Van. Foruten de spesielle verktøyene for jobben, er en tilstrekkelig beliggenhet med nok rom, lys og lagring av deler nødvendig. Det er noen ganger vanskelig å komme med det ideelle stedet for hjemme mekaniker, men å finne tilfredsstillende løsninger fysiske kravene til jobben vil hjelpe deg å lykkes i prosjektet.

Forberede å fjerne motoren

Begynne å få klar for din Dodge Van motor fjerning av utvinne kjølemediet fra klimaanlegget (en/c). Eventuelt kan du ta bilen til et lisensiert. Deretter lindre systemtrykket drivstoff. Din bil brukerhåndboken eller Servicehåndboken for kjøretøy får riktig metode for din modellen Dodge. Etter det, kan du fjerne væsker som kjølevæske, motor og deler olje.

En god måte å holde orden på vakuum slanger, braketter og elektriske forbindelser steder er å merke hver del som du kobler kablene fra. Dette vil øke hastigheten reassembling prosessen. Deler som du trenger å fjerne fra motoren, som dynamoen, radiator slanger og støtte braketter, skal lagres og organisert på en hylle eller benk toppen.

På 2,4 L motor modellen er det lurt å blokkere styring pumpe supply linjen med slangen klips og koble fra pumpen. Dette vil tillate deg å koble pumpen fra motoren braketten og flytte det ut av veien. På andre modeller, kan du koble pumpen uten å koble noen av linjene.

Fjerne begge forhjulene for å koble foran stasjonen akslene og fortsetter å fjerne motor undersiden og deler komponenter, ledningsnett og linjer. Når du kobler fra ledninger seletøy, linjer og slanger, sørg for å holde dem ut av veien for å unngå skader under motoren fjerning.

Støtte og fjerne motoren

Med tilbehør av bunnen samlingene, bruk en dolly, vugge, innlegg og sikkerhet stropper for å sikre motor og deler. Dodge van motoren har spesielle hull til høyre og venstre å bolt disse spesielle innlegg (se ressurser). Den nøyaktige plasseringen av disse gjengehull varierer med denne modellen. Eventuelt kontakt med bilens Servicehåndbok.

Nå er du klar til å fjerne motoren. Det siste trinnet er å koble motor og deler fra deres mounts. Når du fjerner samlingene, ta hensyn til løs linjer og ledningsnett å unngå unødvendig skade. Du må kanskje øke van høyere for å gi deg selv nok plass til å skyve motor og deler samlingene av van.