Nnywellness.com

Hvordan fjerne gjæret væske fra bilen møbelstopping


Hvordan fjerne gjæret væske fra bilen møbelstopping

Når noen typer væske er sølt i en bil, kan de raskt gjære og begynner å stinke. Melk, for eksempel er ofte sølt av barn på en bilens setetrekk. Surmelk kan raskt foul opp en bil, spesielt under de varme månedene av sommeren. Heldigvis kan du fjerne gjæret væsker og deres lukter, med noen grunnleggende forsyninger du sannsynligvis allerede har i ditt hjem.

Instruksjoner

• Blot noen igjen av væske fra bilens setetrekk, bruker håndkleet. Dryss bakepulver over hele området av utslippet.

• Fyll din sprayflaske med vann. Lett spray området natron dekket med vann. Husk å spray akkurat nok for bakervarer brus å absorbere vannet.

• Tillate fuktet bakepulver tørke over gjæret flytende området over natten. Når bakepulver er helt tørt, vil det kake opp. Hvis det ikke har caked opp av dagen, kan du tillate at den fortsetter å stivne.

• Skrape bort tørket, kake bakepulver bruker din slikkepott. Børstes området med en tørr pensel til å løsne alle gjenværende pulver. Vakuum området grundig.

Tips og advarsler

  • Hvis gjæret væsken har forlatt en flekk på møbelstopping på bilen, kan du prøve å behandle den med sitronsaft. Hell sitronsaft over flekken og la dem tørke. Deretter spray tørket sitronsaft med vann og blot med en håndkle.