Nnywellness.com

Lastes ikke min Toshiba SD-3980


Toshiba SD-3980 kan ikke laste plate dataene for en rekke årsaker. Feil fra en ukjent eller kjent kilde kan oppstå---for eksempel en bestemt serie med denne modellen av spilleren er kjent for å oppleve en del komponentfeil. I tillegg kan diverse lasting spørsmål som bli eller plassering av en plate og skitne plater påvirke avspilling. Forsøk å spille uriktig formatert, tom eller andre ikke-spillbare plater kan også være problemet. Spilleren kan også oppleve sperrenivå lås innstillingen feil som spilleren ikke gjenkjenner passordet.

Instruksjoner

Del serien-spesifikk komponentfeil

• Se etter "dårlig" feilmeldingen på Toshiba SD-3980 DVD spilleren skjermen. Denne meldingen angir at spilleren har opplevd prematur komponentdelen maskinvarefeil---som Toshiba gjenkjenner som har skjedd før normal livssyklus delen.

• Sjekk modellnummeret på baksiden av spilleren som bare visse spillere har problemet del. Hvis spilleren har "SU2" (for eksempel SD-3980-SU2) på slutten av modellnummeret, løs ut platen, tilbake til sin sak og makt av spilleren. Hvis spilleren ikke har "SU2" på slutten av modellnummeret, sjekk diverse lasting spørsmål som forårsaker problemet.

• Ring Toshiba kundeløsninger på 800-631-3811 for hjelp og informasjon om erstatning av spilleren hvis modellnummeret samsvarer med spillerne påvirket av dette problemet.

Diverse lasting problemer

• Åpne Toshiba SD-3980 DVD spilleren plateskuffen.

• Sjekk at etikettsiden vender opp og at det ligger innenfor den sirkulær guiden på brettet. En opp-ned eller feilaktig plassert plater vil resultere i lasting/avspillingsproblemer.

• Løft platen fra skuffen, hvis det er satt inn og plassert riktig, og sjekk undersiden av platen for støv, flekker og riper. Hvis nødvendig, rent og/eller reparere platen med en plate rengjøring og reparasjon kit.

• Returnere platen til skuffen---posisjonering det etikettsiden opp i sirkulære veiledningen. Lukk skuffen og forsøk avspillingen igjen. Hvis platen fortsatt ikke spille, kontakt Toshiba.

Tips og advarsler

  • Hvis spilleren ikke laste plate dataene og ber om et passord, er deretter spilleren sannsynligvis låst med passord-beskyttet sperrenivå lås. Angi riktig passord. Hvis du ikke vet passordet eller spilleren ikke unntatt riktig passord, løs ut platen og tilbakestille passordet: Trykk "8" på fjernkontrollen tastaturet fire ganger, og trykk "Enter"-knappen. Sett inn platen og hvis spilleren ber om passord igjen, skriver du inn "8888" på fjernkontrollen.
  • Hvis spilleren ikke vil fortsatt laste dataene, kontakt Toshiba.