Nnywellness.com

Min BlackBerry kurven Rollerball er ikke ruller opp


Min BlackBerry kurven Rollerball er ikke ruller opp

Når styrekulen svarer på Blackberry Curve, selv i én retning, hindrer det funksjonaliteten til telefonen. Uten mulighet til å navigere fullstendig med markøren, kan du kjempe til visse menyer og programmer. Ta en stikker styrekule umiddelbart for å opprettholde telefonens funksjonalitet.

Årsaker

Den vanligste årsaken til rulling problemer med en Blackberry Curve styrekulen er skitten oppbygging under styrekulen eller rundt sensorer. Utformingen av styrekulen stoler tungt på kontakt å engasjere markøren på telefonen. Jevn kontakt kan enkelt generere skitt og debris fra hendene. Når styrekulen er ren og fortsatt ikke svarer, din Curve er skadet sensorer eller krever en ny styrekule.

Utvendig rengjøring

Tørk rundt kantene på styrekulen, slå ballen som mulig å rense gjenværende rusk og skitt fra området. En rubbing alkohol fuktet bomull swab å absorbere skitt som har avgjort i sprekker rundt styrekulen. Et annet alternativ er en elektronikk eller linsen rengjøring tørk som inneholder en løsning som er trygt for følsomt utstyr. Tørk ytre området, inkludert ring rundt styrekulen og styrekulen selv.

Sensor rengjøring

Skitt kan bosette seg rundt sensorer i styrekulen fjellet, tilstopping sensorer og avbryte funksjonen til styrekulen. Løft metallringen fra rundt styrekulen å løfte ballen fra Monteringsområdet. Bruk en bomullspinne dyppet i rubbing alkohol å feilfri skitt og debris fra sensorene før styrekulen og låseringen.

Betraktninger

Hvis rengjøring rundt styrekulen er mislykket eller din Curve styrekulen er ikke lett tas, kontakt din mobiloperatør for tjenesten eller erstatte samlingen styrekulen. Trykkluft brukes på styrekulen området kan hjelpe tvinge noen rusk fra området, men kan trygg avstand fra enheten til unngå risikoen for fuktskader.