Nnywellness.com

Hvordan lage Fish Tank lys


Akvariet lysene alminnelighet bruker metall metallhalid pærer. Disse pærene simulere sollys for fisken tank. Realistisk kan du bruke noen slags lys du ønsker. Fluorescerende og metall metallhalid lys fungerer best skjønt. Med disse pærer føler fisk slags at dette har det egen lille habitat.

Instruksjoner

• Måle lengden og bredden av akvariet. Du må sørge for at ditt lys ikke dekker hele toppen av akvariet, men at det er litt lengre enn akvariet. Du kan skrive ned dine mål å forsikre du huske dem.

• Gå til lokale maskinvaren eller oppussing butikken å sjekke ut delen belysning. Du vil få en fluorescent light fixture som er bare lengre enn lengden av din fisken tank. Det er som en butikk lys. Viktigste er at lyset har metall metallhalid pærer.

• Sett opp din fisken tank lys. Ta kampen ut av boksen. Kontroller at pærene er i kampen. Angi lys eller lys på toppen av din fisken tank.

• Koble din fluorescerende lys innslag. Fisken vil kunne nyte sine nye lys, og siden lysene som er fluorescerende du trenger ikke å bekymre deg for å bake dem med blomsterløk som blir for varme.

Tips og advarsler

  • Sørg alltid for at vannet i akvariet er lav nok til at det ikke kan få lett kampen våt. Det bør være flere inches mellom kampen og overflaten av vannet.