Nnywellness.com

Hvordan bytter jeg Slave sylinderen for en 1990 Ford Ranger 2.3 L?


Hvordan bytter jeg Slave sylinderen for en 1990 Ford Ranger 2.3 L?

1990 Ford Ranger 2.3-liters pickupen bruker en konsentrisk slave sylinder, som ligger i overføringen. Dette betyr at overføringen må fjernes for å erstatte slave sylinderen. Når du fjerner overføringen, hvis clutchen er eldre, er det lurt å erstatte det på samme tid, bare på grunn av tiden det tar å fullføre jobben. Du trenger en spesiell clutch kobling-verktøyet for fjerning, delenummer T88T-70522-A, som er tilgjengelig på en Ford-forhandler.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet grunnen kabelen og legg det til side, sørge for at det ikke touch metal. Bruk verktøyet for fjerning av clutch kopling til ensom på overføring. Skyv hvit, plast ermet mot slave sylinderen med en hånd og rykk på røret med den andre.

• Fjern spaken, shim og foring fra overføring med de riktige kontaktene. Ting en fille i åpningen å holde skitt og rusk falt overføring. Koble clutch master sylinder push stangen fra clutchpedalen med den aktuelle kontakten.

• Jekke opp Ranger med et gulv jack og støtte det på jack står. Lage et merke på drivaksel og på samme sted på bakakselen flensen slik at du vet hvordan du setter opp drivaksel når du setter det tilbake i. Fjern drivaksel på akselen med den aktuelle kontakten og trekk den ut av overføringen. Koble boliger for å hindre væske lekker.

• Unbolt og fjern støv skjoldet fra clutch bolig med den aktuelle kontakten. Fjern ledningene fra starteren og legge dem til side. Fjerne selen for sikkerhetskopiering lys (nær starteren). Unbolt og fjern starteren med den aktuelle kontakten. Skru speedometer kabelen fra overføring og sett det ut av veien.

• Plassere en blokk med tre på en av gulvet kontaktene. Skyve det under motor olje pan og jack det slik at tre akkurat berører bunnen av olje pan å støtte motoren. Plass en andre jack under overføring. Hvis du bruker en heis, kan du i stedet bruke en overføring jack.

• Fjern bell bolig bolter og skiver med den aktuelle kontakten. Fjerne festebolter overføring og demper beholde bolter og muttere med den aktuelle kontakten. Unbolt og fjerne kryss-medlem.

• Lavere overføring jack, og samtidig, arbeide overføring av dowel pinnene. Trekke overføring mot baksiden av Ranger og plasser den på bakken. Hvis du bruker et gulv jack, kan du la den på gulvet jack hvis det er stabilt på jack.

• Fjern clutch bolig-til-overføring nøtter og trekke boliger montering av overføringen. Fjern slave sylinderen fra drivaksel. Skyv den nye slave sylinderen over drivaksel, gjør at delen tårnet i slave sylinderen ansikter overføring.

• Installere clutch bolig. Clutch boliger har hakk linjen opp med slave sylinderen. Kontroller at slave sylinderen ligger riktig i clutch bolig hakkene. Rengjør parring overflaten av clutch bolig og baksiden av motoren, spesielt rundt dowel hullene, med filler og forgasser renere. Hvis det er grader at ikke vil tørke av lett, forsiktig gå over dem med fine-korns slipepapir. Rense området med forgasser renere og filler etter sliping.

• Øke overføring med jack. Line opp drivaksel rier med clutch plate rier. Flytt overføring mot pluggene, justere jack etter behov. Skyv overføring på pluggene.

• Installere bell bolig bolter og skiver. Sett skivene på plass slik at bolter ikke skader aluminium bell bolig. Boltene til 33 fotpund av dreiemoment. Flytte overføring jack ut av veien.

• Installer starteren og boltene til 17 fotpund av dreiemoment. Jack motoren med gulvet jack. Installere kryss-medlem, overføring mount og demper. Boltene fast. Fjerne gulvet jack under motoren. Installere drivaksel ved å skyve det i overføring forlengelsen boliger deretter koble den til bakakselen flensen. Kontroller at merkene du laget tidligere linje. Koble vaskemaskinen, Lås vaskemaskin og nøtter. Stram drivaksel-til-flange nøtter til 70 fotpund av dreiemoment.

• Installere støv skjoldet. Boltene støv skjold til 8 fotpund av dreiemoment. Installere starteren, starter ledningene, sikkerhetskopiere lampe ledningsnett og speedometer kabelen. Sjekk overføring væske nivå. Legge til Ford manuell girkasse glidemiddel etter behov.

• Fjern filler fra shifter hullet. Installere girspaken, shim og foring med de riktige kontaktene. Installere lever-til-dekselet boltene og støvelen beholde skruer. Koble master sylinder push stangen til clutchpedalen med den aktuelle kontakten. Fest bakken batterikabelen til batteriet bakken terminal. Bleed clutch.