Nnywellness.com

Hvordan endre dysene i en forgasser


Hvordan endre dysene i en forgasser

Forgasser leverer drivstoff, men hvor mye drivstoff sendes til inntaket av motoren avhenger kalibrering. Mekanisk eller elektriske drivstoffpumper presse drivstoffet gjennom dyser. Endre dysene i en forgasser og du kan endre kalibrering av drivstoff leveringssystem. En crew chief drag race laget vil fortelle deg hva jet å endre til hvis han feilsøker et problem.

Instruksjoner

• Plasser forgasseren på en plan overflate. Park i et godt opplyst på flate endre dysene i en forgasser som allerede er installert i bilen. Hvis forgasseren ikke er installert, bringe forgasseren til en godt opplyst arbeidsbenk.

• Skru boltene som holder drivstoff bollen og målingen blokkere kroppen til forgasseren. Hver bolle i en Holley Dominator 1250cfm forgasser har fire skruene som holder drivstoff boller og måling blokkene sammen.

• Bruke en fastnøkkel til å slå bolter telleren klokken før de avslutter kroppen til forgasseren. Trekke dem alle vei ut samtidig opprettholde trykket på drivstoff bollen som skal holde det og målingen blokkere på plass før du drar det fra forgasseren.

• Separate drivstoff bollen og måling blokken fra brødteksten i forgasseren. Drivstoff bollen og måling blokken kommer fra hverandre, og du kan plassere drivstoff bollen til side. Endre messing jets som er ødelagt i måling blokk endre dysene i en forgasser.

• Skru av én eller flere av messing jets i forgasserens måling blokk. Velg fra et lignende størrelse jets og erstatte de du fjernet med en ny forskjellige. Nye jet endres kalibreringen av drivstoff, som vil resultere i en ytelsesforbedring hvis det gjøres riktig.

• Samle drivstoff bollen og måling blokken sammen i hendene. Bringe forsamlingen tilbake til forgasseren og legg den i riktig posisjon for å feste det til forgasseren. Sett inn fire beholde bolter og stram. Gjenta på begge sider av forgasseren, utveksle jetfly på samme måte, samme størrelse på begge sider.

Tips og advarsler

  • Plasser filler rundt foten av forgasseren å samle sølt drivstoff. Ordne verktøy riktig å få dem klar når du holder drivstoff bollen og måling blokken ved siden av forgasseren uten bolter.
  • Du kan skade drivstoff bollen, måling blokken eller forgasseren hvis ikke løsne og boltene fire beholde riktig. Løsne hver bolt litt før du fjerner dem én etter én. Unngå å opprette knipe poeng kan opprette defekter i metalloverflater hvor alle bitene sammen.