Nnywellness.com

Auto Workshop verktøy


Auto Workshop verktøy

Mange auto workshop verktøy er tilgjengelige for kjøp, enten du er en profesjonell mekaniker for en gjør det selv-entusiast. Men å eie de grunnleggende verktøyene, som et gulv jack, olje-filter fastnøkkel eller en mekanikk-verktøyet satt, vil hjelpe deg få mest mulig ut av din tid under panseret.

Auto Repair Manual

Ifølge Auto utdanning nettstedet, vil en referanseguide til din bil gi deg all informasjon om kjøretøyet. Dette kan være det viktigste verktøyet av alt, som det vil tillate deg å lære om bilen du planlegger å jobbe på så du kan feilsøke problemer på egenhånd.

Løfte verktøy

Du vil måtte komme under bilen, så har et gulv jack eller ramper er nødvendig. Ifølge Auto utdanning, ramper er det sikreste alternativet for å få bilen ut av bakken, men du fortsatt trenger å chock baksiden dekk slik at bilen ikke rulle bakover, selv med din nødbremsen på. Også er støtter kjøretøyet ditt med bare et gulv jack usikre, så må du stedet jack står under bilen når du har løftet det med en knekt.

Olje-Filter fastnøkkel

Når du endrer olje må en olje-filter fastnøkkel til å fjerne og erstatte oljefilteret. Som rapportert av Auto utdanning, "ingenting er mer frustrerende enn å prøve å få en oljefilter uten riktig skiftenøkkelen." Oljefiltre er runde og glatt, så dette verktøyet vil spare deg tid og energi.

Mekanikk verktøysett

Å ha et verktøy med 1/4, vil 1/2 og 3/8-tommers stasjon ratcheting skiftenøkler, sammen med kontakter for hver hjelpe deg fest eller fjerne noen bolter som du kommer over. Kontroller at du har metrisk samt standardstørrelser, siden importert og majoriteten kjøretøy bruker metrisk størrelse bolter, som rapportert av Auto utdanning. Med mindre du er en profesjonell mekaniker, som bruker verktøy til å leve, trenger du ikke å bruke tusenvis på et verktøy-sett, men du bør likevel kjøpe en god kvalitet sett med verktøy.

Luftkompressor

Har din auto butikk satt opp med en luftkompressor ikke bare vil tillate deg å blåse dekk, baller og leker, men også kjøre air verktøy, for eksempel virkningen skiftenøkler, cut-off verktøy, die kverner og mange andre. Å endre dekk, og fjerne bolter og lug vanskelige problemer som en profesjonell, må en air-drevet slagskrumaskin.