Nnywellness.com

Hvordan stoppe SMS tekstmeldinger til min iPhone


Hvordan stoppe SMS tekstmeldinger til min iPhone

Mange iPhone-brukere velger å ikke betale ekstra for en tildeling av tekstmeldinger per måned. Dette kan være et problem hvis andre mennesker eller reklamebyråer sende deg uønskede meldinger, noe som resulterer i en kostnad på 20 cent per melding fra 2010. Det er imidlertid et par ting du kan gjøre for å holde mottar uønskede tekstmeldinger på iPhone.

Instruksjoner

Blokk-tekster som sendes via e-post

• Gå til http://mymessages.wireless.att.com/.

Du må opprette en konto (atskilt fra din vanlige AT & T-konto) Hvis du ikke allerede. Logg på med cellen telefon antallet og passord. Dette gir deg tilgang til e-postkontoen tilknyttet telefonen.

• Finn og klikk på avsnittet "Blocking alternativer.

• Du må velge innstillingene under "Blokkere valgmulighetene". I dette tilfellet vil blokkere alle tekstmeldinger som er sendt til AT & T e. Du kan velge å sperre multimediemeldinger også.

• Hvis du vil at bestemte personer kunne melding på AT & T e og har tekster sendt til telefonen fra dem, prøve å sette opp et alias for e-post. Du kan gi dette til folk du ønsker å nå deg på denne måten, og deretter kan du blokkere alle meldinger som sendes til mobilen din opprinnelige adresselistene.

Blokkere alle tekster sendt til iPhone

• Hvis du foretrekker å ikke motta tekster til iPhone under noen omstendigheter, trenger du å ringe på & T på (800) 331-0500, eller 611 fra din AT & T mobiltelefon.

• Snakke med en representant og be om at AT & T blokkere alle innkommende tekstmeldinger på telefonen.

• Hvis du vil, kan du også be om at AT & T slår på foreldrekontroller for en $4.99 månedlig avgift per linje fra tidlig 2010. Dette vil tillate deg å sette visse tall som kan sende tekstmeldinger til telefonen eller barnets telefon.

Tips og advarsler

  • Meldinger sendt til AT & T e-posten sendes også til telefonen som tekstmeldinger. Mange spammere omgå listen ikke kall ved å sende tekst til AT & T e. Det er derfor blokkere meldinger som sendes til denne adressen vil hjelpe stoppe spam-meldinger til telefonen.