Nnywellness.com

Tidlig avslutning av en Auto-leasing


Tidlig avslutning av en auto-leasing kan være et dyre, men nødvendige skritt å ta. For å avslutte en leieavtale før den planlagte sluttdatoen, må alle resterende betalinger og lease slutten disposisjon gebyret betales.

Resterende betalinger

For å avslutte en leieavtale foran tidsplanen, må alle resterende betalinger betales. Hvis du er avslutter leieavtalen for å få en ny bil, kan du finansiere de resterende betalingene i ditt nye lån.

Disposisjon avgift

De fleste leier inneholde en disposisjon avgift som varierer fra $300 til $600. Denne avgiften betales ved retur av en leid bil hvis du ikke kjøper et annet kjøretøy fra samme produsent.

Overflødig kjørelengde

Hvis du har overskredet maksimal kjørelengde på kontrakten, må du også betale eventuelle overskytende kjørelengde kostnader.

Unntak

Produsenter kan tilby lease trekk fremover programmer som frasier gjenværende lease betalinger. Disse programtypene er de eneste unntakene som kan redusere måtte avslutte lease.

Ekspert innsikt

Komme ut av en leieavtale tidlig kan være en kostbar proposisjon. Hvis du vil avslutte en leieavtale tidlig, skal det bare hvis du har funnet en god verdi på en ny bil eller du er over maksimal kilometerstand.