Nnywellness.com

Hvordan få bedre kjørelengde fra en Ford F-150


Hvordan få bedre kjørelengde fra en Ford F-150

Lastebiler er praktisk for transport av materialer og off-road aktivitet, men de er ikke kjent for effektiv gass kjørelengde. Faktiske kilometerstand varierer avhengig av alder og tilstanden av lastebilen, gjennomsnitt 2009 Ford F-150 15 miles per gallon i byen og 20 på motorveien under ideelle forhold. En F-150 får aldri MPG effektiviteten av en hybrid, men det finnes måter å forbedre gass kjørelengde å maksimere potensialet sitt MPG.

Instruksjoner

• Fjern unødvendige lasten fra lastebilen å gjøre det så lyst som mulig. De tyngre lastebilen, blir jo lavere drivstofføkonomi.

• Blås Dekk til anbefalte trykket nivåer. Åpne førersiden dør og lese etiketten på siden av døren overfor hengslene. Riktig dekktrykket skal vises der. Hvis ikke, sjekk sideveggene i dekkene, og bruk den anbefalte trykket oppført der. Det er alltid best å ha fire matchende dekk.

• Utføre regelmessig vedlikehold på lastebilen, må luftfilteret er ren og motor olje og overføring væske endres med anbefalte intervaller.

• Bruke effektiv kjørevaner. Ved kjøring tregere og unngå plutselige akselerasjon, bremsing, bruker lastebilen mindre gass. Hold bakluken opp når du kjører.